Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Suomen Yrittäjät
Kädet ja tietokone
  • Koulutustallenne

Yrityksen arvon kehittäminen ammattimaisella hallitustyöllä

Verkossa
  • Suomen Yrittäjät

Tässä tallenteessa paneudumme siihen, miksi pk-yrityksen olisi syytä harkita hallitustyön kehittämistä käyttämällä hallitustyön ammattilaista. Miten tämä voisi auttaa omistajanvaihdokseen valmistautumista ja yrityksen arvon kehittämistä? Yhteistyökumppanina on Hallituspartnerit -BP – Helsinki ja keskustelussa ovat mukana Juha Blomster sekä Marja Peltola.

Juha Blomster (KTM) on erittäin kokenut liikkeenjohtaja ja kehittäjä. Hänellä on pitkä tausta liikkeenjohtajana ja hallitusammattilaisena startupeista pörssiyhtiöihin.

Hän on media-, verkkokauppa- ja digiosaaja nimenomaan strategisesta näkökulmasta, myöskään vähittäiskauppa ei ole hänelle vierasta. Juhan erikoisalaa ovat strategia- ja muutosprojektit, johtoryhmä- ja hallitustyöskentelyn kehittäminen sekä johdon coaching. Juhan vahvuutena on ihan oikea osaaminen ja kokemus muutosjohtamisesta digitalisoituvassa yritysympäristössä. Juha on toiminut myös Aalto-yliopistossa Executive in Residence tehtävässä ja luennoinut mm. AaltoProssa.

Marja Peltola on Brandkindin pääomistaja ja toimitusjohtaja, tuore yrittäjä viiden vuoden ajalta. Brandkind on B2B:n keskittynyt 15 hengen helsinkiläinen markkinointitoimisto, jonka tavoitteena on tukea asiakkaidensa kasvua ja menestystä ja samalla kasvattaa myös omasta yrityksestä tukevasti omillaan seisova luotettava ja arvostettu kumppani. Marjan tavoitteena on kehittää yritystään ja omaa osaamistaan yrityksen johtajana ammattimaisen hallitustyöskentelyn avulla ja näin varmistaa yrityksen kilpailukyky ja menestys myös tulevina vuosina ja siinä vaiheessa, kun yritys on aika siirtää seuraavalle sukupolvelle.

Voit halutessasi tutustua myös esittäjien esitysmateriaaleihin tästä.