Brändikuva2020
  • Etäkoulutus

Yrityksen talouden hallinta

Verkossa, Helsinki
  • Helsingin Yrittäjät

Tervetuloa mukaan kuulemaan ajankohtaisia puheenvuoroja yrityksen talouden hallinnasta.

Yrityksen talouden hallinta -tapahtumassa pureudutaan yrityksen talousasioihin esimerkiksi hinnoittelun, suojaamisen ja rahoituksen kautta. 

Webinaarissa on luvassa konkreettinen puheenvuoro tuotteiden ja palveluiden hinnoittelusta, jonka tulee pitämään talouden moniottelija Toivo Koski. Oman erityisen yrittäjätarinansa tulee jakamaan kasvuyrittäjä Noora Fagerström. Suomen ensimmäisen smoothie-ketju Jungle Juice Barin perustajana hän kertoo omakohtaisen kokemuksen rahoituksen hakemisesta ja saamisesta. Nykyisin Noora vaikuttaa itse muun muassa enkelisijoittajana ja hän on toiminut Diili-ohjelmassa neuvonantajana. 

Tapahtuman ohjelmassa on myös katsaus tietoturvaan, oman yrityksen talouden suojaamiseen sekä kannattavan kasvun kulmakiviin ja rahoitukseen poikkeustilanteissa. 

Webinaarin koko ohjelma julkaistaan elokuussa.


Tapahtuman puhujat

Noora Fagerström

Noora Fagerström

Noora Fagerström on Jungle Juice Barin perustaja ja entinen toimitusjohtaja. Nyt Noora toimii muun muassa enkelisijoittajana, mentorina ja useiden yritysten hallituksissa.

Toivo Koski

Toivo Koski

Toivo Koski (KTT, DI, TulosAkatemia) on yritystalouden rautainen ammattilainen, käytännönläheinen ja innostava kouluttaja, pienyrittäjien sparraaja sekä tietokirjailija.


Tapahtumassa yhteistyössä: Elisa, Finnvera, Nordea ja OP Helsinki.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Hinta
Maksuton
Paikka
  • Helsinki
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Miten mukaan etäkoulutukseen?
Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella tai muulla mobiililaitteella. Saat linkin osallistumiseen päivää ennen tilaisuutta. Löydät osallistumislinkin myös ilmoittautumisvahvistuksesta.