Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Helsingin Yrittäjät
Kuvituskuva.
 • Etäkoulutus

Yrityksenä Facebookissa ja Instagramissa: kasvua maksetulla markkinoinnilla

Verkossa, Helsinki
 • Helsingin Yrittäjät

Lämpimästi tervetuloa sosiaalisen median koulutukseen aiheella: Yrityksenä Facebookissa ja Instagramissa: kasvua maksetulla markkinoinnilla

Helsingin Yrittäjät järjestää Yrityksenä Facebookissa ja Instagramissa: kasvua maksetulla markkinoinnilla-koulutuksen webinaarina ja se tarjotaan jäsenetuna Helsingin Yrittäjien jäsenille. Koulutuksessa käsitellään seuraavia aiheita:

 • Kohdennettu mainonta: viesti oikean yleisön eteen kustannustehokkaasti
 • Mainostyökalun käyttökoulutus:
  • Kampanjan suunnittelu ja kohderyhmien valinta
  • Mainosten luova sisältö ja sijoittelut
  • Kampanjan toteuttaminen Metan mainostyökalulla (Facebook mainostenhallinnasta, jossa parhaimmat työkalut)
 • Tilastojen hyödyntäminen

Koulutus on tarkoitettu yrittäjille, jotka haluavat kasvattaa omaa sosiaalisen median osaamista Facebookissa ja Instagramissa. Et tarvitse peruskoulutusta taustalle, mutta koulutuksesta saa parhaan hyödyn, kun omaa hyvät perustaidot kyseisissä kanavissa. Koulutuksesta jää tallenne osallistujien katsottavaksi neljän (4) viikon ajaksi tilaisuuden jälkeen.

Sanya Saarinen.

Kouluttaja: Sanya Saarinen, yrittäjä, Someleontti.fi

Sanya on monipuolinen sosiaalisen median osaaja ja yrittäjä. Hän toimii esimerkiksi somestrategina, digikouluttajana ja Somesoppa®-kouluttaja. Sanya auttaa yrityksiä löytämään oman tyylinsä viestiä sosiaalisen median kanavissa sekä mukauttamaan liiketoimintaansa digitalisoituvan maailmamme edellyttämiin raameihin.


Ilmoittaudu koulutussarjan seuraavaan osaan:

Kuvituskuva.

22.3. | TikTok yrityskäytössä

Ota TikTok haltuun huippukouluttajan askelmerkein. Koulutuksessa käydään läpi TikTok-tilin perustaminen sekä kuullaan vaikuttajamarkkinoinnin mahdollisuuksista ja kanavassa tehtävästä markkinoinnista.


Kenelle?

Tämä tapahtuma on tarkoitettu vain Helsingin Yrittäjien jäsenille. Liittymällä Yrittäjiin saat käyttöösi lukuisia muita vain jäsenille suunnattuja maksuttomia koulutuksia ja tapahtumia. Jäsenenä saat myös maksulliset koulutukset edullisemmin.

Liity yrittäjäjärjestöön: yrittajat.fi/liity


Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton
 • Helsinki
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Miten mukaan etäkoulutukseen?
Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella tai muulla mobiililaitteella. Saat linkin osallistumiseen päivää ennen tilaisuutta. Löydät osallistumislinkin myös ilmoittautumisvahvistuksesta.