Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Kuopion Yrittäjät
  • Tapahtuma

Yritystreffit Bellanrannassa pelaten

  • Kuopion Yrittäjät

Tervetuloa 14.8. klo 17 tutustumis- ja peli-iltaan Bellanrannassa!

Aloitamme tapahtuman Citygolf kierroksella verkostoituen

Citygolfia pelataan neljän hengen joukkueissa, joukkueisiin jako tehdään Bellanrantaan saavuttaessa. Pelin lomassa on hyvää aikaa tutustua muihin joukkueen jäseniin.

Bellanpuiston citygolf on uudenlainen tapa pelata minigolfia. Kenttä tarjoaa viihdyttävää puttailua väylillä, joiden suunnittelun esikuvina ovat toimineet maailman kuuluisimmat golfkentät. Laji sopii kaikille ja pelin oppivat nopeasti hekin, jotka eivät ole aiemmin pelanneet golfia tai minigolfia. Pelikierros kestää neljän hengen ryhmässä noin tunnin.

Juttu jatkuu Bella Lake Resortin paviljongissa

Noin klo 18.30 Yrittäjien Citygolf kisa on ratkaistu, ja jatkamme matkaa naapuriin, Bella Lake Resortin paviljonkiin, missä pääsemme maistamaan Lettukeisarin tapaksia ja lettuja. Saamme myös tutustua rantasviitteihin, joissa kaikkia asioita ei voi selittää järvellä.

Ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittaudu mukaan mukavan letkeään kesätapahtumaan 7.8. mennessä, mukaan mahtuu 70 ensiksi ilmoittautunutta. Osallistumismaksu Kuopion Yrittäjien jäsenille 20 e sisältää citygolfkierroksen, sekä tapas- ja lettuannoksen ja kahvin/mehun. Hyvä yrittäjäseura tulee kaupan päälle!

Ei Jäsenille osallistumismaksu on 30 e, tervetuloa mukaan!

Jäsenille 20,00 e / osallistuja, ei-jäsenille 30 e / osallistuja
Siikaranta 8