Yrittäjät.fi

Oletko yrittäjä tai ehkä ryhtymässä sellaiseksi? Kiinnostaako yrittäjyys muuten vain? Yrittäjät.fi on sivusto sinulle.

Löydät sivustolta tuoreimmat yrittäjiä koskevat uutiset sekä runsaasti tietoa, apua ja vinkkejä. Sivusto tarjoaa tietoa muun muassa verotuksesta, työnantajan velvollisuuksista, rahoituksesta ja yritystoiminnasta. Lisäksi löydät sivustolta Yrittäjien tapahtumat eri puolilla Suomea sekä runsaan koulutustarjonnan. Tervetuloa mukaan!

Haluatko mainostaa Yrittäjämedioissa?

Yrittäjät.fi tavoittaa yli 70 000 kävijää viikossa. Haluaisitko tavoittaa tämän yleisön?

Tietoa palvelusta

Yrittäjät.fi on Suomen Yrittäjät ry:n sekä Suomen Yrittäjien Sypoint Oy:n tuottama ja ylläpitämä palvelu, joka kokoaa yhteen pk-yrittäjiä koskevaa tietoa, uutisia ja muuta sisältöä. Aineistojen käyttöoikeus pitää aina tarkistaa ko. aineiston tuottajalta. Suomen Yrittäjien tuottamaa aineistoa saa käyttää, kun lähde mainitaan.

Sivusto on mukana FIAM-mittausjärjelmässä.

Käyttäjän ja palveluntarjoajan vastuut

Käyttäjä on velvollinen käyttämään palvelua lain, asetusten ja hyvän tavan mukaisesti.

Palveluntarjoaja ei vastaa palvelun käytöstä tai virheistä käyttäjälle tai kolmansille osapuolille aiheutuneista vahingoista. Palveluntarjoaja ei myöskään vastaa välittömästä, välillisestä tai seurannaisvahingosta, joka on johtunut tai jonka väitetään johtuneen sivuston sisältämän tiedon käyttämisestä tai siitä, ettei tieto ole ollut käytettävissä. Palveluntarjoaja ei takaa, että sivuston sisältämä tieto, kuten teksti, kuva, graafinen tiedosto tai linkki, on käytettävissä, oikeansisältöinen tai täydellinen.

Sivuston päätoimittaja

Mikko Heino

Viestintäjohtaja (vs.), päätoimittaja
Suomen Yrittäjät

Verkkopalvelun kehitys

Yrittäjä, pysy kartalla!

Jäsenenä saat yrittäjälle tärkeät uutiset, tarinat ja tietoiskut suoraan sähköpostiisi, Yrittäjät-sovellukseen sekä suosittuun jäsenlehteemme!

Liity jäseneksi