7.12.2017 klo 08:48
Uutinen

Espoo-mitali yrittäjä Pertti Itkoselle

Espoon kaupungin Suomi100-itsenäisyyspäivän juhlakonsertissa 6.12.2017 Espoo Metro Areenalla jaettiin perinteiseen tapaan Espoo-mitalit.

Kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Jyrki Kasvi ja kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä ojensivat vuoden 2017 mitalit 15 ansioituneelle henkilölle. Mitali on kiitos ja kannustus Espoon hyväksi tehdystä työstä.

Yksi Espoo-mitali saajista oli Espoon Yrittäjien pitkäaikainen jäsen Pertti Itkonen. Hän on vuosien sitkeällä työllä onnistunut rakentamaan golfaajien keskuudessa suurta arvostusta saaneen Tapiolan golfkentän Mankkaan entiselle kaatopaikka-alueelle. Näin käyttämättömäksi jäänyt alue on saatu hyöty- ja hyvinvointikäyttöön sekä golfaajille että muille. Espoo-mitalin saivat myös mm. kanadanranskalainen, espoolaistunut Andre Noël Chaker, kansanedustaja Sanna Lauslahti ja nuori hyväntekijä Anna Rukko.

Mitalitaiteilija Kauko Räsäsen suunnittelemaa Espoo-mitalia on jaettu vuodesta 1972 alkaen tunnustukseksi ansiokkaasta toiminnasta Espoon hyväksi. Mitalin myöntää kaupungin mitalitoimikunta.

Kuva: Espoon kaupunki