Espoon Yrittäjät

Espoon Yrittäjät

Tervetuloa Espoon Yrittäjien sivuille!

Olemme espoolaisten yrittäjien aktiivinen yhteisö. Uskomme yrittäjyyteen ja luomme työtä ja tulevaisuutta. Espoon Yrittäjien jäsenenä saat käyttöösi nämä ja monet muut rahanarvoiset palvelut ja edut: Maksuton lakineuvonta 💎 Asiakirjapankista sopimukset ja asiakirjamallit 💎Jäsenedut 💎 Yrittäjien oma verkosto 💎 K-ostoetu 💎

Espoon Yrittäjien uutisia

17.3.2023 Uutinen

Kuinka kaikki voivat voittaa julkisissa ICT-hankinnoissa?

Hyvässä julkisessa hankinnassa tilaajan ja toimittajan välinen yhteistyö mahdollistaa molempien sopimusosapuolien menestymisen. Tavoitteena on ratkaista yhdessä, kuinka hankinnan tavoite saadaan ratkaistua parhaalla mahdollisella tavalla.

K-etu Espoon Yrittäjien jäsenille

Espoossa jäsenyrittäjävetoiset K-kauppiaat tarjoavat Espoon Yrittäjien jäsenille tuotteitaan etuhintaan. Nyt saat K-edut myös Helsingissä ja Vantaalla mainituista toimipaikoista.

Suomen Yrittäjien uutisia

20.3.2023 Uutinen

Pankista paras kumppani: OmaSp:n palvelumalli vakuutti Bus Designin

Varsinais-Suomessa kotipaikkaa pitävä Bus Design on erikoistunut suunnittelemaan, sopimusvalmistamaan ja myymään takseja sekä pikkubusseja henkilöliikenteen kuljetustarpeisiin. Yritys perustettiin alun perin Kaarinassa kuusi vuotta sitten.…

Espoon Yrittäjien tapahtumat – näissä olemme mukana

Maksuton
Maksuton
Koulutukset ja seminaarit

Espoon Elinkeinofoorumi 2023

Maksuton
Porin Eteläranta
Nainen sohvalla
Koulutukset ja seminaarit

Vaikuttaja – suuret kaupungit

Maksuton

Kaikki yrittäjälle YEL-vakuutuksesta

Yrittäjän sosiaaliturvaan liittyvät uutiset, koulutukset ja ohjeistukset kootusti yhdellä Suomen Yrittäjien tuottamalla sivulla.

Mitä me teemme

Mitä me teemme

Me pidämme yhtä ja yrittäjän puolta. Yrittäjyyteen mahtuu haasteita ja iloa, menetyksiä ja menestystä. Yrittäjäyhteisö tukee toinen toistaan. Järjestämme tapahtumia ja tutustumme yrittäjiin ympäri Suomen. Verkostostamme löydät avun, kun sitä tarvitset.

Keitä me olemme?

Keitä me olemme?

Espoon Yrittäjien hallituksessa tehdään päätökset siitä, millaista toimintaa Yrittäjillä on Espoossa. Ota meihin yrittäjäkollegoihin tai toimiston henkilökuntaan yhteyttä, jos haluat kuulla lisää toiminnasta tai työstä yrittäjien asian eteen.

Tutustu jäsenetuihimme

Tutustu jäsenetuihimme

Espoon Yrittäjien jäsenenä olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Tule mukaan tapahtumiimme

Katso paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset tapahtumamme ja koulutuksemme tästä.

Lue tuoreimmat yrittäjäuutiset

Paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset uutisemme kertovat, mitä tapahtuu ja mitä yrittäjien tulee tietää juuri nyt.

Espoon Yrittäjien yhteistyökumppanit 2023