Espoon Yrittäjät

Tervetuloa Espoon Yrittäjien sivuille!

Olemme espoolaisten yrittäjien aktiivinen yhteisö. Uskomme yrittäjyyteen ja luomme työtä ja tulevaisuutta. Liity Espoon Yrittäjien jäseneksi, yhdessä olemme enemmän!

Kaikki Ukrainasta yrittäjälle -sivusto

Suomen Yrittäjät on avannut Ukraina-sivuston tueksi yrittäjille.

K-etu Espoon Yrittäjien jäsenille

Espoossa jäsenyrittäjävetoiset K-kauppiaat tarjoavat Espoon Yrittäjien jäsenille tuotteitaan etuhintaan. Nyt saat K-edut myös Helsingissä ja Vantaalla mainituista toimipaikoista.

Espoon Yrittäjien uutisia

18.5.2022 Uutinen

Yrittäjät kriittisiä Espoon päätöksentekoon

Espoolaiset yrittäjät eivät ole kovin tyytyväisiä kaupungin päätöksenteon yrityslähtöisyyteen. Yrittäjät antavat Espoossa arvosanaksi vain 2,65, kun asteikko on 1 – 5. Erityisen tyytymättömiä yrittäjät…

Espoon Yrittäjien tapahtumat ja koulutukset

Maksuton
Maksuton
Maksuton
Muiden tapahtumat

Tapiola Festivaali

Suomen Yrittäjien tapahtumat

Porin kävekykatu
Koulutukset ja seminaarit

Yrittäjät-akatemian lähipäivä

Mitä me teemme

Mitä me teemme

Me pidämme yhtä ja yrittäjän puolta. Yrittäjyyteen mahtuu haasteita ja iloa, menetyksiä ja menestystä. Yrittäjäyhteisö tukee toinen toistaan. Järjestämme tapahtumia ja tutustumme yrittäjiin ympäri Suomen. Verkostostamme löydät avun, kun sitä tarvitset.

Keitä me olemme?

Keitä me olemme?

Espoon Yrittäjien hallituksessa tehdään päätökset siitä, millaista toimintaa Yrittäjillä on Espoossa. Ota meihin yrittäjäkollegoihin tai toimiston henkilökuntaan yhteyttä, jos haluat kuulla lisää toiminnasta tai työstä yrittäjien asian eteen.

Tutustu jäsenetuihimme

Tutustu jäsenetuihimme

Espoon Yrittäjien jäsenenä olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Tule mukaan tapahtumiimme

Katso paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset tapahtumamme ja koulutuksemme tästä.

Lue tuoreimmat yrittäjäuutiset

Paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset uutisemme kertovat, mitä tapahtuu ja mitä yrittäjien tulee tietää juuri nyt.

Espoon Yrittäjien yhteistyökumppanit 2022