Espoon Yrittäjät

Tervetuloa uusille sivuillemme!

Olemme espoolaisten yrittäjien aktiivinen yhteisö. Uskomme yrittäjyyteen ja luomme työtä ja tulevaisuutta. Tule mukaan toimintaamme, yhdessä olemme enemmän!

Yrittäjyys on kasvamista ja kasvattamista. Koska olet tällä sivulla, on todennäköisesti myös sinun mielessäsi joko oman osaamisen, uusien osaajien, verkostojen, voimavarojen, liikevaihdon tai kate-%:n kasvu. Hienoja ja tärkeitä tavoitteita kaikki!

Tiesitkö, että meitä kasvattajia on Espoossa paljon? Espoon Yrittäjät on Suomen suurin Yrittäjien paikallisyhdistys, mikä tarkoittaa että meillä on jäseniä kaikilta mahdollisilta aloilta (espoolainen erityispiirre on kuitenkin läppäriyrittäjyys eli asiantuntijoiden joukko on suurin): nuoria ja vanhoja, yksinyrittäjiä ja työnantajia, yrittäjäkonkareita useammassa polvessa ja ensiaskeleitaan ottavia uusyrittäjiä. Saman henkistä seuraa löytyy siis varmasti.

Tule mukaan! Liity jäseneksi tai jos olet jo jäsen, käytä kaikki palvelut hyväksesi. Yksin ei kannata yrittää – osallistu tapahtumiimme, viihdyt varmasti! Etä- ja lähikohtaamisissa lataat akkujasi, opit uutta, kasvatat verkostojasi ja pääset jakamaan ajatuksia saman kokeneiden yrittäjäkollegoiden kanssa.

Espoon Yrittäjien jäsenenä käytössäsi ovat myös keskusliiton, Suomen Yrittäjien, kaikki koulutus-, neuvonta- ja edunvalvontapalvelut. Näitä palveluita käytetään ahkeraan ja arvostetaan suuresti. Tutustu sivustoomme, seuraa meitä somessa, ota yhteyttä ja kysy mitä vain!
Olemme täällä sinua varten: puheenjohtaja Päivi ja muut yrittäjäkollegasi Espoon Yrittäjien hallituksesta sekä toimistolta Erkki, Anni ja Johanna.

Espoon Yrittäjien uutisia

Nainen ja lapsi
20.1.2022 Uutinen

Käy antamassa äänesi aluevaaleissa 23.1.

Aluevaalien äänestysinnon ennakoidaan jäävän alhaiseksi. Siksipä jokaisella yksittäisellä äänellä on poikkeuksellisen suuri painoarvo. Käytetään meille suotua mahdollisuutta käyttää äänioikeutta. Jos et ole äänestänyt ennakkoon,…

Espoon Yrittäjien tapahtumat ja koulutukset

Maksuton
Maksuton
Mitä me teemme

Mitä me teemme

Me pidämme yhtä ja yrittäjän puolta. Yrittäjyyteen mahtuu haasteita ja iloa, menetyksiä ja menestystä. Yrittäjäyhteisö tukee toinen toistaan. Järjestämme tapahtumia ja tutustumme yrittäjiin ympäri Suomen. Verkostostamme löydät avun, kun sitä tarvitset.

Keitä me olemme?

Keitä me olemme?

Espoon Yrittäjien hallituksessa tehdään päätökset siitä, millaista toimintaa Yrittäjillä on Espoossa. Ota meihin yrittäjäkollegoihin tai toimiston henkilökuntaan yhteyttä, jos haluat kuulla lisää toiminnasta tai työstä yrittäjien asian eteen.

Tutustu jäsenetuihimme

Tutustu jäsenetuihimme

Espoon Yrittäjien jäsenenä olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Tule mukaan tapahtumiimme

Katso paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset tapahtumamme ja koulutuksemme tästä.

Lue tuoreimmat yrittäjäuutiset

Paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset uutisemme kertovat, mitä tapahtuu ja mitä yrittäjien tulee tietää juuri nyt.

Espoon Yrittäjien yhteistyökumppanit 2021