12.9.2022 klo 11:11
Uutinen

Kaupallinen yhteistyö: MobilePay Suomen Yrittäjien kumppaniksi – Jäsenille uusi etu

Suomen suosituin mobiilimaksuratkaisu MobilePay aloittaa yhteistyön Suomen Yrittäjien kanssa.

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ MobilePayn ja Suomen Yrittäjien kumppanuuden perusteella Suomen Yrittäjien jäsenet saavat nyt seuraavat edut MobilePaylta:

  • Uusille MobilePay-asiakkaille aloitusmaksu – 50 %, edun arvo 49,50 € (+alv 24%)
  • Vuoden 2023 loppuun saakka kuukausimaksusta 25 %:nalennus: Suomen Yrittäjien jäsenille 4,40 €/kk (+alv 24%), normaalisti 5,90€/kk +alv 24%

MobilePay pyrkii yhteistyössä Suomen Yrittäjien kanssa helpottamaan suomalaisten yrittäjien arkea. Suomen Yrittäjien jäsenyritys voi nyt ottaa helposti käyttöön modernin maksutavan, jonka avulla voidaan poistaa ostamisen esteitä.

– Pienet ja keskisuuret yritykset ovat meille tärkeitä kumppaneita, ja haluamme tarjota heille joustavan tavan tulla mukaan meidän kauppiasverkostoomme. Euroopan Unionin vuosittaisen digitaalitalouden ja –yhteiskunnan indeksiä käsittelevän raportin (DESI) mukaan meillä suomalaisilla on erinomaiset digitaaliset kyvykkyydet – olemme itseasiassa Euroopan kärjessä, maajohtaja Perttu Kröger MobilePay A/S Suomen sivuliikkeestä sanoo.

– Maksamisen digitalisoituminen on meillä kuitenkin vielä alkutaipaleella.  Suuremmissa kaupoissa mobiilimaksaminen jo onnistuu, mutta haluamme viedä maksamisen digitalisaatiota eteenpäin myös pienempien yrittäjien keskuudessa, Kröger jatkaa.

Mobiilimaksaminen on yleistynyt vauhdilla viime vuosina. Suomessa MobilePay on johtava mobiilimaksamisen sovellus ja MobilePaylla onkin jo yli kaksi miljoonaa käyttäjä. MobilePay toimii maksutapana yli 24 500 maksupaikassa.

– Tuomme jälleen uuden ja ajankohtaisen edun jäsenetuvalikoimaamme. Maksamisen helppous on yksi tärkeimmistä asioista kaikessa myynnissä, ja otamme siksi MobilePayn jäsenedun ilolla osaksi valikoimaamme, Suomen Yrittäjien kumppanuuspäällikkö Karri Ruuskanen kertoo.

Joustavia ratkaisuja

MobilePay on skaalautuva maksuratkaisu, joka sopii niin kivijalkaan, verkkokauppaan kuin myös tilanteeseen, jossa toimipisteen sijainti vaihtuu. MobilePay on taloudellinen ja helppo tapa tuoda mobiilimaksaminen osaksi omaa maksamisen valikoimaa. MobilePaylla tehtyjen myyntien vieminen omaan kirjanpitoon on myös helppoa ja vaivatonta.

– MobilePayn lisääminen omiin maksuvaihtoehtoihin on nyt helppoa. Se on myös edullista, etenkin kampanjaedun myötä. Yrittäjä voi kasvattaa repertuaariaan pikkuhiljaa, omien tarpeidensa mukaan. Monilla yrittäjillä on useita myyntikanavia, ja meiltä löytyy ratkaisut niihin kaikkiin. Joustavat ratkaisumme kasvavat yrittäjän mukana, maajohtaja Perttu Kröger summaa.

Yrittäjien jäsen, hyödynnä etusi

Kirjaudu MobilePayn jäsenetusivulta Suomen Yrittäjien jäsenpalveluun ja ota etukoodi talteen. Kun rekisteröidyt MobilePayn asiakkaaksi, kirjoita etukoodi kampanjakoodi-kenttään ja saat edut käyttöösi automaattisesti. Jos olet jo MobilePayn asiakas ja haluat hyödyntää tarjoamamme edun kuukausimaksuissa, löydät ohjeet edun hyödyntämiseen kirjautumalla Yrittäjien jäsenpalveluun.

Tutustu MobilePayn yritysratkaisuihin ja rekisteröidy asiakkaaksi täällä.

MobilePay lyhyesti

MobilePay on Pohjoismaiden johtava mobiilimaksuratkaisu, joka on ilmainen kaikkien pankkien asiakkaille. Suomessa on jo yli 2 miljoonaa MobilePay-käyttäjää. Vuonna 2021 sovelluksella suoritettiin maksuja lähes 2,4 miljardilla eurolla. Maksuja tehtiin 80 % enemmän kuin vuonna 2020. MobilePay A/S, Suomen sivuliike on osa MobilePay-konsernia.