27.9.2018 klo 22:34
Uutinen

Mitä Nordic Business Forumista jäi käteen? Yrittäjä listasi kohokohdat

Digitalisaation ytimessä toimiva yrittäjä sai paljon ajateltavaa torstaina päättyneestä Nordic Business Forumista.

Nordic Business Forum päättyi torstaina Helsingin Messukeskuksessa. Pyysimme Digioiva Oy:n yrittäjiä Mika Lappalaista ja Simo Lääveriä kommentoimaan, mitä tapahtumasta jäi käteen päivittäiseen johtamistyöhön.

Lue tapahtuman puhujista lisää täältä, täältä, täältä, täältä ja täältä.

”AI:n avulla on mahdollista kehittää asioita, joita ei ennen nähty tärkeänä tai osattu huomioida ollenkaan.” (Andrew McAfee)

”Asiakkaan luona on hyvä muistuttaa, että välillä historiatieto kannattaa laittaa syrjään ja olla avain täysin uusille ajatuksille, jotka saattavat olla ristiriidassa vanhojen linjausten kanssa.”

”Lohkoketju tulee oikeasti muuttamaan maailmaa ja mahdollistaa hallinnon toimimaan tehokkaammin ja läpinäkyvämmin.” (Don Tapscott)

Niklas Zennström on mahtava esikuva monille menestyviä yrittäjille. Vaikka liiketoiminnan menestyksen vuoksi oma kassa on täynnä rahaa on yhteinen hyvä hänelle tärkeää. Siksi hän rahoittaa ja osallistuu projekteihin, joiden avulla ympäristö ja yhteiskunta voivat paremmin tulevaisuudessa.”

”Yrityksen tarina antaa enemmän arvoa kuin pelkät luvut. On myös tärkeää tunnistaa yrityksen eri kehitysvaiheet ja toimia niiden mukaan.”

”Ajoita oma suorituskykysi oikein. Päivän aikana on paljon tilanteita, joissa tulee olla oikeassa vireystilassa. Oikean tilan tunnistaminen projektipäällikön työssä on hyvä ominaisuus. Väärällä ajoituksella voi hyvin tuhlata muiden aikaa säheltämällä tärkeissä kokouksissa.” (James Hewitt)

”Kapitalismin hyödyt ihmiskunnalle oli mielenkiintoinen nosto. Hieman erilainen näkökulma, joka varmasti herättää erilaisia mielipiteitä.” (John Mackey)

Teksti ja kuva: Pauli Reinikainen

pauli.reinikainen (at) yrittajat.fi