Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Kuvassa Keravan Yrittäjien puheenjohtaja Juha Wickman, Keravan kaupunginjohtaja Kirsi Rontu, Keravan Vuoden Yrittäjä 2022 Päivi Linnapuomi, Tiina Laurinkoski ja Ester Linnapuomi Keravan Muovista ja Lelusta. Kuva Jukka Nissinen
18.12.2022 klo 20:59
Uutinen

Onnittelut Keravan Muoville ja Lelulle!

Perinteisessä Keravan Yrittäjien Yrittäjäjuhlassa palkittiin Keravan vuoden 2022 Yrittäjä. Tällä kertaa huomionosoitus meni perinteikkäälle keravalaiselle yritykselle, Keravan Muoville ja Lelulle ja yrittäjille Päivi Linnapuomille ja Petri Helstolle.

Keravan Muovi ja Lelu on tunnettu hyvästä asiakaspalvelusta ja laajasta tuotevalikoimastaan. Asiakkaat luottavat asiantuntemukseen ja yritys on kasvattanut myyntiä ja tulostaan myös koronavuosina pitkäjänteisen kehitystoiminnan avulla.

He toimivat myös mukana aktiivisesti yrittäjyyskasvatuksen parissa ja tarjoavat nuorille erilaisia harjoittelupaikkoja aktiivisesti.

Päivi Linnanpuomi
kuva Jukka Nissinen

Intohimoinen “pakkoyrittäjä” Päivä Linnanpuomi hurmasi koko kuulijakunnan omalla puheellaan kertoessaan omaa yrittäjätarinaansa.

Päivi kertoo, miten YRITYS imaisi hänet mukaansa ja kietoi verkkoonsa. Samalla hän toteaa, ettei haluaisi tehdä mitään muuta työtä!

Päivi sanookin:

”Nautin vastuusta, järjestelystä, ongelmien ratkaisemisista, uusista kokeiluista, kursseista, sparrauksista, häslingistä ja kiireestä.

YRITTÄMINEN sopii minulle. Minä olen pakotettu yrittäjä, siis pakkoyrittäjä. On olemassa katkeria ja väsähtäneitä pakkoyrittäjiä, mutta minä olen iloinen pakkoyrittäjä.”

Onnittelut Keravan Muovin ja Lelun yrittäjille ja koko tiimille!

Keravan Yrittäjien Hallitus