30.11.2017 klo 13:13
Uutinen

Sumita Sahu palkittiin HEI Networkin vuoden kansainvälistäjänä

Helsingin Yrittäjien kansainvälinen verkosto HEI Network palkitsi Sumita Sahun (Tuxconn Oy) Vuoden 2017 kansainvälistäjänä. Palkinto jaettiin verkoston Business Date -tapahtumassa 29.11.2017.

Helsingin Yrittäjien kansainvälistymiseen ja kansainväliseen yrittäjyyteen keskittyvä HEI Network on toiminut jo lähes kaksi vuotta. Verkoston hallitus puheenjohtaja Raija Lehtisen johdolla haluaa antaa tunnustusta verkoston parissa aktiivisesti toimineille yrittäjille HEI Internationalizer Of The Year -palkinnolla.

Verkoston historian ensimmäinen palkinto annettiin Virve Juholalle (Cape Contex) ja tänä vuonna palkinnon ansaitsi Sumita Sahu. Sahu aloitti yrittäjyyden ohjelmistokehityksen parissa ja myöhemmin alkoi tarjoamaan asiantuntijapalveluita yrityksille, jotka ovat kiinnostuneita liiketoiminnasta Intiassa. Hän on osallistunut aktiivisesti verkoston toimintaan kuluneen vuoden aikana ja vaikuttaa vuonna 2018 HEI Networkin hallituksessa.

Helsingin Yrittäjät ja HEI Network onnittelevat Sumita Sahua palkinnon johdosta!

HEI Network on Helsingin Yrittäjien kansainvälinen verkosto, johon liittyminen on ilmaista eikä vaadi yrittäjärjestön jäsenyyttä. HEI Network järjestää englanninkielisiä Business Date -iltoja, joihin ovat tervetulleita kaikki kansainvälisyydestä kiinnostuneet yrittäjät.

Lue lisää verkoston toiminnasta >>

Kuva: Jaana Tihtonen