19.11.2019 klo 11:48
Uutinen

Tuli ja Jää valaisee kaupungin

Hämeenlinnan Kauppatorille rakentuu keskieurooppalaistyylinen joulutori 14.-15.12. ja 21.-22.12. ruoka- ja myyntikojuineen sekä jouluisine ohjelmineen. Torin kruununa toimii luistinrata, joka on kaupunkilaisten vapaassa käytössä.

Hämeen Linnan juhlavalaisu luo valoa myös tänä jouluna. Valaisusta vastaa Torvinen Showtekniikka, joka jo viime vuonna loi linnan ihastellun juhlavalaisun. Juhlavalaisu ihastuttaa kaupunkilaisia ja ohikulkijoita joulun yli. Linnan lisäksi Hämeenlinnan kirkko ja torin ympäristö saavat juhlavalaistuksen. Linnassa järjestetään osana tapahtumaa kaksi illallista, 13.12. klassinen illallinen solistinaan Tomi Metsäketo sekä 20.12. keskiaikaiset Rahvaan Pidot.

– Tulen ja Jään Joulu lähti halusta luoda joulun tunnelmaa sekä elävöittää Hämeenlinnan keskustaa ja samalla luoda elinvoimaa Hämeeseen, kertoo tapahtuman projektipäällikkö Kalle Tanhuanpää Hämeenlinnan nuorkauppakamarista.

Tulen ja Jään Joulu 2019 pääorganisaattorina on Hämeenlinnan Nuorkauppakamari. Projekti toteutetaan yhdessä Elinvoimaa Hämeeseen ry:n kanssa.

Tulen ja Jään Joulun tapahtumiin voi tutustua tapahtuman nettisivuilla.

Muita kiinnostavia aiheita