17.8.2017 klo 10:40
Uutinen

Vuoden yrityskummi on Timo Aho Turusta

Suomen Yrityskummit ry on valinnut Vuoden Yrityskummiksi 2017 Timo Ahon Turusta. Valinnassa painotettiin Ahon panosta aktiivisena yrityskummina. Timo Aho on toiminut yrityskummina vuodesta 2014 alkaen.

Timo Aholla on ollut useita mentoroitavia Turun alueella. Yksi heistä Sanna Pennanen, joka toimii yrittäjänä Naantalissa. ’

– Käännyin tämän vuoden alussa yrityskummien puoleen. Yritykseni oli kasvanut parin vuoden aikana ja minusta tuntui, että tarvitsin tukea yrityksen johtamiseen. Timo Aho tuli käymään paikan päällä ja olen ollut todella tyytyväinen hänen kanssa käytyihin keskusteluihin. Olemme tavanneet Timon kanssa pari kertaa kuukaudessa ja olemme usein myös soitelleet toisillemme. Timo kanssa on ollut helppo vaihtaa mielipiteitä, kun hänellä itsellään on yrittäjätausta ja hän ymmärtää yrittämiseen liittyvät haasteet. Erityisesti olen arvostanut sitä, että hän sanoo asiat napakasti suoraan. Timo on myös kannustava ja hän on antanut uskoa tulevaan. Hänen avullaan yritykseni tulos on kääntynyt positiiviseksi ja samalla olen myös itse kehittynyt johtajana, Sanna Pennanen kertoo.

Vuoden Yrityskummi valittiin nyt 16. kerran.

Varsinais-Suomessa Yrityskummit ja Yrittäjät yhteistyössä

Varsinais-Suomen Yrittäjät tekee tiivistä yhteistyötä Varsinais-Suomen Yrityskummit ry:n kanssa. Yrittäjäjärjestöstä Hanna Tarvainen toimii kummitoiminnan aluekoordinaattorina ja vastaa muun muassa kummipyyntöihin sekä toimii yhteyshenkilönä yrittäjän ja yrityskummin välillä.

Lue lisää täältä >>

Yrityskummit Varsinais-Suomi >>