Jukka Hurrila

Satakunnan Yrittäjien puheenjohtaja
Länsivalmennus Oy
Organisaatio
Satakunnan Yrittäjien puheenjohtaja / Suomen Yrittäjien hallituksen jäsen
Kauanko olet vaikuttanut Satakunnan Yrittäjien hallituksessa ja ylipäätään yrittäjäjärjestössä?
  • Satakunnan Yrittäjien hallituksessa olen toiminut vuodesta 2014 lähtien. Silloin se oli vielä isompi ja sitä pienennettiin nykyiseen muotoonsa, kun aloitin puheenjohtajana vuonna 2019.  Olen myös toiminut Satakunnan Yrittäjien Työvaliokunnassa vuosina 2016–2018 ja Porin Yrittäjien hallituksessa aloitin vuonna 2013.
Mikä aluejärjestön hallitustyössä on parasta?
  • Vaikuttamisen mahdollisuus alueemme yrittäjien parhaaksi.  Hallituksesta löytyy paljon osaamista eri aloilta ja ilmapiiri on myös hyvä.  Lisäksi hyviä ovat ne keskustelut, joista on mahdollisuus oppia muilta jäseniltä jotain uutta.
Mitä haluaisit vielä aluejärjestön hallitustyössäsi saavuttaa?
  • Päätän hallitustyöni vuoden lopussa, jolloin olen toiminut sovitun maksimäärän hallituksen puheenjohtajana. Tavoitteenani on jättää seuraajalle vahva ja vakaa aluejärjestö.
Miten rentoudut vapaa-ajalla?
  • Vapaa-ajalla kesäisin pelaan mielelläni golfia.  Lisäksi olen intohimoinen raviharrastaja – seuraan niitä lähes päivittäin.  Jos en pääse paikan päälle tai ehdi nähdä ravilähetyksiä televisiosta, niin katson aina vähintään päivän ravien tulokset ennen nukkumaanmenoa. Jos vapaalla jää aikaa, niin vietän sitä myös mökillä kalastaen ja puutöiden parissa.
Kerro jotain, mitä muut eivät sinusta todennäköisesti tiedä.
  • Harrastin nuorena paljon urheilua. Minulta löytyy muun muassa SM-mitaleita lentopallosta.  Koska olen juuriltani pohjalainen, niin totta kai minulla on myös muutama alueellinen painimitali.