Krista-Carola Mäkinen

puheenjohtaja
Koulutettu hieroja Krista-Carola Mäkinen
Organisaatio
Ulvilan Yrittäjät

ISO MOI! Olen Krista-Carola Mäkinen / puhis / Koocee (mitä näitä nyt on) ja tämän upean hallitusorkesterin puheenjohtaja. Olen mukana Yrittäjissä, koska meillä on loistava porukka ja mielettömän hyvät verkostoitumisen mahdollisuudet. Ihanat yrittäjäystävät ympärillä. Tässä yhdistyksessä korostuu yhteisöllisyys ja yhdessä tekemisen meininki! Jos et vielä ole yhdistyksen jäsen niin suosittelen liittymään! Vapaa-ajallani kuntoilen, haahuilen ja koitan tehdä rästihommia. Käyn katsomassa vanhaa rakasta äitiäni.

Tämän vuoden teemamme #ulvilaasennetta tarkoittaa minulle yhdessä tekemistä, ihanalla ilolla ja uskomalla onnistumiseen! Tehdään uusia innovatiivisia juttuja suurella sydämellä ja sykkeellä! Minut löytää facebookista, instagramista, twitteristä ja LinkedInistä – olisi mukavaa jos haluat verkostoitua kanssani! Minuun puoleeni puheenjohtajana voi kääntyä vähän missä asiassa vain, mutta toimin myös yksinyrittäjävastaavana hallituksessa. Jos en osaa vastata niin varmasti etsitään vastaus ja oikea ihminen vastaamaan kysymykseen. Nykäisehän hihasta, jos kaupungilla näet! Minut myös usein kuulee kauas!

Sytyn kaikesta uudesta: elämä on seikkailu tai pala kakkua! Minulla on aikas kova kilpailuvietti ja olen aina liekeissä, kun tulee mm.”leikkimielisiä”kisoja! Intohimoni on kokeilla rajojani ja löytää omia uusia seikkailujen polkuja. Hevoset kuuluvat aina osaan elämääni. Lause, jota minun suustani eniten kuullaan: ”Ei muuta, kun kierroksia koneeseen ja pörinää pönttöön!”