Yrittäjän päivä 5.9.2023

Yrittäjät ovat päivänsä ansainneet! Yrittäjät luovat uutta ja pitävät Suomen pyörät pyörimässä. Se vaatii kovaa työtä — yrittämistä. Yrittäjän päivää vietetään jälleen perinteiseen tapaan 5.9.

Juhlista sinäkin yrittäjyyttä – Osallistu, jaa tarinasi ja vie yrittäjyyden upeaa sanomaa eteenpäin.

Tässä seitsemän erilaista valmiskuvaa jaettavaksi. Paina hiiren oikealla painikkeella haluamastasi kuvasta, tallenna kuva ja jaa some-kanavissasi!

Mitä kirjoittaa kuvan yhteyteen?

Toivota ja juhlista 5.9. valtakunnallista Yrittäjän päivää sosiaalisessa mediassa jakamalla valitsemasi kuvapohja. Voit jakaa kuvan jakotekstissä toivotuksen lisäksi myös yrittäjätarinasi, kertoa yrittäjäarjestasi tai avata yrityksesi arvoja someseuraajillesi. Jakamalla kuvan olet mukana antamassa arvokasta näkyvyyttä yrittäjyydelle ja samalla myös omalle yrityksellesi.

Yrittäminen on yhteistyötä: Toimitko verkostomaisesti muiden yrittäjien kanssa? Kerro yhteen hiileen puhaltamisesta ja vahvojen yrittäjäverkostojen merkityksestä. Lisää mukaan vaikka konkreettinen esimerkki tilanteesta, jolloin yhteistyöstä on erityisesti ollut apua. Tai nosta esiin mahtavat työntekijäsi, joiden kanssa työskentelette saumattomasti kohti yhteistä hyvää.

Valinnoillasi on väliä: Kerro, miksi jokainen kuluttajien tekemä ostopäätös todella merkitsee. Kiitä asiakkaitasi ja avaa, miksi sinusta on tärkeää, että paikallisia tai pienyrittäjiä tuetaan. Voit myös kertoa esimerkin, jolloin olet selvinnyt vaikeista ajoista juuri siksi, että asiakkaasi ovat tukeneet ja käyttäneet palvelujasi tai tuotteitasi.

Ylpeästi yrittäjä: Nyt saa olla ylpeä itsestään ja saavutuksistaan yrittäjänä! Kerro onnistumisistasi ja siitä, miksi sinä olet ylpeästi yrittäjä. Kuvaile, millainen tarina yrityksesi takana on ja miten olette päässeet nykypisteeseen. Samalla toivotat muille yrittäjille, asiakkaillesi ja yleisesti kuluttajille hyvää Yrittäjän päivää. 

Jaa Yrittäjän päivän postaus omalla kuvallasi

Haluatko jakaa Yrittäjän päivän kuvan, mutta valmiista kuvista ei löytynyt sopivaa? Lataa tästä Yrittäjän päivän “Ylpeästi Yrittäjä” -kuvan pohja, johon voit lisätä oman kuvasi vasemmalle esimerkiksi Photoshopilla tai Canvalla.

Yrittäjän päivä -säätiö

Suomen Yrittäjät on mukana Yrittäjän päivä -säätiössä, jonka tavoitteena on yrittäjyyden arvostuksen edistäminen ja yrittäjyyden tukeminen. Vuonna 2023 Yrittäjän päivän järjestäjätahoina toimivat Suomalaisen Työn Liitto ja Perheyritysten Liitto.

Katso kaikki materiaalit ja lue lisää: Yrittajanpaiva.fi

Etkö ole jäsen? Liity Yrittäjiin.

Yrittäjien jäsenenä saat maksutonta lakineuvontaa ja nautit rahanarvoisista jäseneduista!

Liity jäseneksi