Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Asiantuntija auttaa
19.9.2023

Oma yhteyshenkilö helpottaa asiointia Elisalla

Etelä-Karjalassa ja Kymenlaaksossa toimiva KS-lämpö on sertifioitu energiatehokkaiden lämmitys- ja viilennysratkaisujen tarjoaja. Elisa Oyj:n asiakkaana KS-lämpö on ollut jo ainakin 12 vuoden ajan.

KS-lämpö myy, asentaa ja huoltaa maalämpö-, ilmalämpö- ja ilmavesilämpöpumppuja Imatralla, Lappeenrannassa, Kouvolassa ja Kotkassa sekä niiden lähialueilla. Myös aurinkopaneelit kuuluvat yhtiön tuotevalikoimaan. Elisan palveluista KS-lämmöllä on käytössä puhelinliittymät, puhelimet ja tabletit, 5G verkossa liikennöivät IoT-liittymät ja mobiili vaihdepalvelu. Henkilökunnalla, joka liikkuu päivittäin asiakkaiden luona, on aina omat tietojärjestelmät mukana.

IoT-liittymillä ohjataan taloyhtiöiden maalämpöpumppuja

KS-lämmöllä on paljon Elisan IoT-liittymiä, jotka yhdistävät laitteet internetiin ja pystyvät hyödyntämään tehokkaita mobilliteknologioita, kuten esimerkiksi 5G- ja NB-IoT verkkoja.

– Huoltosopimuksiimme liittyen meillä on yhteydet asiakkaidemme eli eri taloyhtiöiden maalämpöpumppuihin, joita valvomme ja ohjaamme etänä. Meillä on etävalvonnassa tällä hetkellä liki 100 taloyhtiötä. Se säästää matkustamista todella paljon. Pääsemme vaikka puhelimella käsiksi pumpun ohjaukseen. Kun tulee hälytys, näemme heti mistä on kyse ja pystymme etänä kuittaamaan hälytykset. Verkkoportaalissa näemme kaikki kohteet listana ja kohteiden tiedot ajantasaisina, kertoo KS-lämmön toimitusjohtaja Jouko Savolainen.

Vaihdepalvelu on käytössä huollossa

KS-lämpö käyttää Elisan vaihdepalvelua huollossa. Perusajatus on, että asiakkailla on käytössä yksin huollon puhelinnumero. Puheluihin vastaavat eri henkilöt riippuen siitä, keitä on kulloinkin töissä.

Savolainen on erittäin tyytyväinen Elisan palveluihin.

– Olemme olleet Elisan asiakkaita pitkään. Yhteydet toimivat hyvin. Mitään ongelmia ei ole ollut. Se, että meillä on Elisassa oma yhteyshenkilö, helpottaa asiointia. Aina silloin tällöin kysyttävää tulee, ja on hyvä, kun yksi ihminen, johon otetaan yhteyttä.

Kysy lisää:
Ilkka Pitkänen
Account Manager, Elisa Oyj
050 3057754
ilkka.pitkanen@elisa.fi