Liity jäseneksi

Haluaisitko liittyä osaksi Suomen suurinta yrittäjäyhteisöä? Vastaus on tietenkin kyllä, sillä kanssamme olet vahvempi ja et jää yksin huononakaan hetkenä. Kauttamme saat avuksesi ja tueksesi muun muassa asiantuntevat lakiosaajamme, laajat verkostomme, hyödylliset palvelumme ja euroja säästävät jäsenetumme.

Yrittäjien jäsenenä olet oikeutettu moniin palveluihin ja etuihin. Suosituimpia ja käytetyimpiä neuvontapalvelujamme on maksuton lakineuvonta.


Liity jäseneksi! 

Vuosimaksu kattaa jäsenyyden 12 kuukaudeksi liittymisestä eteenpäin

Kyllä. Jäsenmaksu on verotuksessa vähennyskelpoinen.

Saat jäsenedut ja -palvelut kättöösi heti liittymisen jälkeen, kun olet saanut jäsennumerosi.

Jos haluat oikein nopeasti laskea, miten jäsenmaksusi palautuu, niin parhaimmat edut saat vakuutuksista sekä puhelin- ja tietoliikenne-eduista. Muita kattavia etuuksia on noin parisen kymmentä, joita yrittäjä arjessa tarvitsee. Suosituimpia ja käytetyimpiä neuvontapalvelujamme on maksuton lakineuvonta.

Valtakunnalliset jäsenedut koskevat kaikkia Yrittäjien jäseniä. Alueellisilla rajauksilla voit hakea jäsenetuja juuri omalla alueellasi tai paikkakunnallasi. Katso lisää täältä: https://www.yrittajat.fi/aluejarjestot/kymen-yrittajat/jasenedut-2/


MUUT JÄSENYYDEN MUODOT

Paikallisyhdistykset, aluejärjestöt ja keskusjärjestö voivat ottaa kannattajajäseniksi yksityishenkilöitä ja yhteisöjä, jotka eivät täytyä varsinaisen jäsenen kriteerejä.

Kannatusjäsen saa jäsenviestinnän (uutiskirjeet, lehdet), kun hänet merkitään Suomen Yrittäjien jäsenrekisteriin.

Seniorijäsenyys on aktiiviyrittäjätoiminnasta luopuneelle jäsenyrittäjälle mahdollisuus jatkaa toimintaa yrittäjäjärjestön parissa.

Seniorijäsenet ovat järjestölle suuri voimavara. Heillä on paljon arvokasta kokemusta ja tietoa yrittäjyydestä siirrettäväksi nuorelle yrittäjäpolvelle.


Seniorijäsenyyden edellytykset:
Paikallisyhdistykset käsittelevät oman alueensa seniorijäsenhakemukset. Yrittäjänä toimineen henkilön on mahdollista jatkaa jäsenyyttä seniorijäsenenä seuraavien edellytyksien täyttyessä:

 • seniorijäsenenä voi olla entinen yrittäjä, joka on luopunut omasta yritystoiminnastaan eikä enää täytä varsinaisen jäsenen kriteereitä
 • henkilö tai hänen aviopuolisonsa yritys on ollut aikaisemmin paikallisyhdistyksen jäsen


Seniorijäsenelle on käytössään:

 • Yrittäjä–lehti
 • neuvontapalvelut numerossa 09 229 222
 • sähköiset uutiskirjeet
 • tapahtumakutsut
 • jäsenetuja: Teboilin ja Nesteen polttoainealennus ja Fennian vakuutusetuja

Seniorijäsenyys maksaa 50 euroa vuodessa.

Opiskelijajäsenyys on tarkoitettu sinulle, joka olet kiinnostunut yrittäjyydestä ja opiskelet täysipäiväisesti lukiossa, ammattioppilaitoksessa, ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa. Opiskelijajäseneksi voit liittyä vaikka et vielä olisikaan perustanut omaa yritystäsi.

Opiskelijajäsenenämme olet osa Nuorten Yrittäjien verkostoamme, johon kuuluu jo liki 10 000 alle 36-vuotiasta yrittäjäjärjestön jäsenyrittäjää.

 • Jäsenyys on tarkoitettu sinulle, joka olet kiinnostunut yrittäjyydestä ja opiskelet täysipäiväisesti perusasteella, lukiossa, ammattioppilaitoksessa, ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa.
 • Jäseneksi voit siis liittyä, jos et tällä hetkellä toimi yrittäjänä vaan olet täysipäiväinen opiskelija.
 • Opiskelijajäsenenä saat käyttöösi kattavan etu- ja palvelupaketin, joka vauhdittaa yrittäjyyshaaveitasi opintojesi ohessa.
 • Opiskelijajäsenyys on maksuton.
 • Liittymisesi jälkeen sinulle lähetetään sähköpostilla varmistus.

Avaa pop-up -ikkuna