Jäsenedut

Mahtavat jäsenedut käytössäsi!

Yrittäjäjärjestön jäsenenä saat rahanarvoisia etuja niin valtakunnallisesti, maakunnallisesti kuin paikallisesti. Tutustu ja käytä etusi hyödyksesi!

Jäsenetuhakuun pääset täältä!

Alueelliset jäsenedut

Elisa Viihde Viaplay 1 kk 0 €!

Saat Suomen Yrittäjien jäsenenä Elisa Viihde Viaplay -palvelun käyttöösi ilmaiseksi yhden kuukauden ajaksi (säästä 12,99 €)! Saat edun käyttöösi, jos sinulla on jokin Elisan yrityspalvelu käytössä.

⟩⟩ Hyödynnä etusi

*** ME ELISALLA tahdomme helpottaa yrittäjien arkea tehokkailla työvälineillä ja yhteyksillä. Tarjoamme monipuolisia etuja satojen eurojen arvosta Suomen Yrittäjien jäsenille. Saat alennusta muun muassa liittymistä, mobiililaajakaistasta, yritysnumeroista, Elisa Viihteestä ja Elisa Kirjasta sekä kuukausittain vaihtuvia laite-etuja. Tutustu tarkemmin jäsenetuihin täällä!

Edut saat myös käyttöön ottamalla yhteyttä Pohjois-Karjalan alueen omaan yritysmyyjä Lasseen, soittamalla myyntipalveluumme 0800 04411 (ma-pe 8-16) tai varaamalla ajan tapaamiseen.

Ota yhteyttä yrityspistemyyjäämme:

Lasse Tiilikainen
0504685841
ext-lasse.tiilikainen@elisa.fi

Yrittäjälle terveys ja työkyky ovat ensiarvoisen tärkeitä asioita.

Kokovartalon magneettitutkimus – jäsenetuhinta alk. 598 € (norm. 689 €)

Ainutlaatuisen tutkimuksen tarkoitus on löytää kehossa esiintyviä muutoksia ja poikkeamia, kuten varhaisvaiheen syöpäkasvaimia, jotka eivät muutoin tulisi esille. Pääset tutkimukseen suoraan ilman lähetettä. Hintaan sisältyy lääkärin puhelinaika tutkimuksen jälkeen.

Rintatutkimus – jäsenetuhintaan laaja mammografia 239 € (norm. 259 €)

Pohjois-Karjalan ainoa 3D-mammografia auttaa löytämään pienetkin varhaisvaiheen muutokset ajoissa. Lähetteen tutkimukseen saat Karelia Magneetista veloituksetta. Laaja mammografia sisältää mammografian ja ultaäänitutkimuksen.

Lue täältä lisää ja ota yhteyttä: Karelia Magneetti Puh 044 793 0099

Ruokkeen lomakylä tarjoaa Pohjois-Karjalan Yrittäjille upean mökkiedun!

Jäsenhinta: 15% alennus majoituksen hinnoista

Pyydä meiltä kuponkikoodi p. 050 367 5194 tai merja.blomberg@yrittajat.fi tehdessäsi varausta netin kautta, puhelimitse tai sähköpostitse. Muista ilmoittaa varauksen yhteydessä jäsennumerosi!

—————————————————————

Pärnävaaran Loma tarjoaa 15 % alennuksen jäsenetuna, ajankohdan vapaana olevasta majoituksesta.

Varaustiedustelut sähköpostitse: info@parnavaaranloma.com

Ilmoita varaustiedustelun yhteydessä yrittäjäjärjestön jäsenyys. Lisätietoa kohteista  www.parnavaaranloma.com

—————————————————————

Kolin Vernetti tarjoaa yrittäjäjärjestön jäsenille 100 euron alennuksen majoituksen hinnasta ympäri vuoden (vähintään 3 vrk)!

Juuri kunnostetut Vernetti-mökit sijaitsevat kauniilla Loma-Kolin alueella Mustarintasentiellä. Mökkien sisustuksessa yhdistyvät tyylikkäät sisustusratkaisut perinteiseen Honkarakenteen hirsimökkiin.

Mökkien hintaan sisältyy kesäkaudella soutuveneiden käyttö (ml. pelastusliivit), joten pääset halutessasi ihastelemaan vaikka auringonlaskua järveltä käsin. Tai jos sinua kiinnostaa kalastus, Pielisestä eivät kalat ihan heti lopu! Muutakin tekemistä riittää mökin ulkopuolella. Aivan mökkien vieressä on erinomaiset ulkoilumaastot, ja reittejä löytyy myös haastavampaakin maastoa kaipaavalle.

Ilmoita varaustiedustelun yhteydessä yrittäjäjärjestön jäsenyys. Ota yhteyttä: Kari Krohns, p. 040 565 8297, kari.krohns@gmail.com , varauskalenteri käytettävissä myös osoitteessa www.kolinvernetti.fi

—————————————————————

Etsimme jäseneduksi muitakin jäsenetumökkejä. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä merja.blomberg@yrittajat.fi

K-Marketeista saat 5 prosentin jäsenedun elintarvikkeista ja lisäksi plussapisteet Plussa-kortilla kertaostoista Yrittäjä-korttia kassalla näyttämällä.

Tiedot edun myöntävistä kaupoista päivittyvät tälle sivulle, tarkista aina voimassa olevat edut tältä sivulta. Klikkaamalla kaupan nimeä, pääset kaupan omille nettisivuille.

Näytä Suomen Yrittäjien jäsenkorttisi heti kassalle tullessasi (tavallinen muovikortti tai puhelimessa oleva mobiilijäsenkortti). Etu koskee yrittäjän oman talouden ostoksia ei yritysostoja.

Alennusta ei myönnetä jälkikäteen. Etu ei koske K-Plussa-tarjouksia, äidinmaidonkorvikkeita, tupakka-, alkoholi-, nikotiini-, pantti-, Postin ja Veikkauksen tuotteita, tuotemaisia palveluita. Muista käyttää myös Plussa-korttia. Etua ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Edun saat tällä hetkellä seuraavista toimipaikoista näyttämällä kassalla Yrittäjien jäsenkorttia:

Joensuu – Pyhäselkä
K-Market Reijola (alennus myös verkkokauppaostoksista)

Joensuu – Uimaharju
K-Market Kotiharju

Lieksa
K-Market Muskotti

Liperi
K-Market Neliapila
K-Market Ylämylly

Pohjois-Karjalan Yrittäjät ry on solminut työterveyshuollon puitesopimuksen Lääkäriasema Resetti Oy:n, Pihlajalinna Terveys Oy:n, Pohjois-Karjalan Terveyspalvelut Oy:n PK-Terveys kanssa.

Liity puitesopimukseen ja järjestä itsellesi ja yrityksellesi työterveyshuoltopalvelut!

Pohjois-Karjalan Yrittäjien puitesopimuksella työterveyshuollon järjestäminen lain vaatimalla tavalla on pyritty tekemään mahdollisimman helpoksi jäsenyrityksille.

GreenStar Hotellit tarjoavat Suomen Yrittäjien jäsenille edullisen kiinteähintaisen majoituksen jo valmiiksi edullisista hinnoista työ- ja vapaa-ajan matkustukseen.

Hinnan saa varatessaan majoituksen osoitteessa: www.greenstar.fi käyttämällä varauskoodia SYR Hotellilla on oikeus tarkastaa jäsenyys. Hotellit tarjoavat laadukasta, ympäristöystävällistä majoitusta 1–3 henkilön huoneissa yhdellä huonehinnalla.

Hotellimme ovat hyvin varusteltuja ja energiatehokkaita. Meillä et maksa turhasta – lisäpalvelut varaat tarpeidesi mukaan.

GreenStar Joensuu
Torikatu 16
80100 Joensuu
Puh. +358 10 423 9390
joensuu@greenstar.fi

AtFlow Oy on digiliiketoiminnan asiantuntijayritys, joka auttaa asiakkaitaan kasvamaan verkossa verkkokauppojen, verkkosivujen, digimarkkinoinnin ja verkkopalveluiden kehittämisen avulla. Haluamme tukea yrittäjien digimenestystä tarjoamalla näistä palveluista 10 % alennuksen Pohjois-Karjalan Yrittäjien jäsenille.

Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä Mervi Huttuseen, p. 050 408 9189, mervi@atflow.fi, www.atflow.fi 

Pohjois-Karjalan Yrittäjillä on yrityspelioikeus kaudelle 2022 Keretin kentälle.

Suoritettuasi greencardin voit pelata Yrittäjien jäsenkortilla golfia, pelioikeus/greenfee siis vain jäsenyrittäjälle.

Tullessaan klubille pelaajan on esitettävä voimassa oleva Yrittäjien jäsenkortti saadakseen pelilätkät (yhteensä 2 kpl) käyttöönsä.

Lätkät on tarkoitettu pelkästään Yrittäjien jäsenille ja ne saa käyttöönsä näyttämällä jäsenkortin caddiemasterille. Niitä ei voi käyttää esim. yrittäjän kaveri, vaikka pelaa yrittäjän seurassa.

Lähdön varauksen voi tehdä puhelimella Caddiemasterilta p. 013 555 561 tai netissä osoitteessa www.nexgolf.fi/ogs  tai caddiemaster(at)ogs.fi ja joka päivälle on kaksi lähtöä/Yrittäjät.

Kerrallaan voi varata vain yhden lähdön yhdelle henkilölle (yrittäjälle), tunnuksena toimii koodi ”Yrittäjät”

www.ogs.fi

Pohjois-Karjalan Yrittäjät tarjoaa jäsenetuna –15% yrittäjälehti Neuvokkaan ilmoitushinnoista. Etu koskee kaikkia ilmoituskokoja. Katso tarkemmat hinnat ja lisätiedot mediakortista.

Tutustu Neuvokkaaseen täältä!

Jäsenetusi – 50 % painetun Karjalaisen palstamainoksesta, radiomainoksesta tai bannerista.

Mainitse ilmoitustilaa varatessasi, että olet Pohjois-Karjalan Yrittäjät ry:n jäsen ja jäsennumerosi. Etu on voimassa kerran/jäsen.

Mediamyynnin yhteinen numero p. 010 230 8050

www.lahitapiola.fi/yritys

Yrittäjän elämä. Se on paljon muutakin kuin työtä.

Yrittäjäjärjestön ja Pohjois-Karjalan Sähkön yhteistyösopimus tarjoaa jokaiselle Pohjois-Karjalan Yrittäjien jäsenyritykselle jäsenedun Priima-, Priimaplus-, Oiva- ja Optimi-sähkösopimuksista.

Jäsenetunasi kuukausimaksu on kaikissa tuotteissa 0 €.

Jos yritykselläsi ei ole vielä jäsenetua, ota yhteyttä PKS:n asiakaspalveluun, puhelin 013 2663 100 ja sovi yrityksellesi sopivasta sähkösopimuksesta.

Pohditko työsuhdeasioita, askarruttaako kirjanpito- ja tilinpäätösasiat, aiheuttaako oma yrittäjän sosiaaliturvaasi päänvaivaa, mietityttääkö yritysverotus tai arvonlisäverotus tai suunnitteletko sukupolvenvaihdosta vai tarvitsetko yritysjuridiikkaan, markkina-, teollis- ja kilpailuoikeuteen liittyvää asiantuntija-apua?

Katso näiden sivujen osio yhteystiedoista.

Fenniasta saat yrityksesi ja perheesi vakuutuksiin kattavimman jäsenetukokonaisuuden. Siihen kuuluu esimerkiksi:

  • 50 %:n alennus sairaskuluvakuutuksen päiväkorvausosan maksusta
  • Erikoishinnoiteltu Yritysturva-vakuutus 1 – 9 hengen yrityksille
  • Ilmainen laajennus oikeusturvavakuutukseen
  • 20 %:n alennus useimmista kodin ja perheen vakuutuksista
  • Ehdollinen omavastuu kotivakuutukseen
  • 30 – 45 % alennus laajaan Fenniakaskoon sekä ilmainen lasivakuutus 100 euron omavastuulla

Valitse yritysvakuuttamisen asiantuntija hoitamaan kaikki vakuutusasiasi!

Katso kaikki edut Fennian nettisivuilta. Puh. 010 503 8818

Yrittäjien jäsenkortilla vuonna 2022 seuraavat edut Ilona Joensuussa:

– ilmainen sisäänpääsy 1+1 henkilölle jonon ohitse viikonloppuisin ennen klo 24.00 (ei voimassa erikoisiltoina)
– Freixenet Cordon Negro Cava Brut 0,75l, 11,5%, 19.90 euroa (norm. 35,00 euroa)

Edun saa korttia näyttämällä tilauksen yhteydessä.

Pohjois-Karjalan Yrittäjille joensuulainen perintätoimisto Tiimi-Perintä tarjoaa jäsenetuna summaarisen haastehakemuksen laadinnan viranomaiskuluin. Kysy myös tarjousta laskutus- ja reskontrapalveluista.

Lisätietoja puh. 0500 188 605, www.tiimi-perinta.fi

Meiltä saat avuksesi yrityskaupan ja sukupolvenvaihdoksen parhaat asiantuntijat aina, kun haluat tietää yrityksesi arvon, myydä yrityksesi tai muuttaa yritysrakennetta (sulautuminen, jakautuminen, liiketoimintasiirto).

Jäsenetuna alkukartoitus ja toimenpidesuunnitelma veloituksetta vain Pohjois-Karjalan Yrittäjien jäsenille.

Katso lisää www.konsulttitalo.fi

Asianajotoimisto Kontturi & Co Oy tarjoaa kaikille Pohjois-Karjalan Yrittäjien jäsenille työntekijöiden kilpailukieltoehtoihin liittyvän kartoituksen. Asianajotoimisto Kontturin asianajajat tarjoavat ilmaisen puhelinneuvottelun, joka sisältää peruskartoituksen mahdollisesti tarvittavista toimenpiteistä.  Alkukartoituksen jälkeen asianajajan kanssa voit sopia voimassa olevien kilpailukieltoehtojen läpikäynnin ja päivittämisen etuhintaan alkaen 100 euroa + alv / sopimus.

Lisäksi Asianajotoimisto Kontturin asiantuntijat kartoittavat ja päivittävät etuhintaan yrittäjän aikanaan laatimat testamentit, avioehdot sekä edunvalvontavaltakirjat. Lainsäädäntö, oikeuskäytäntö ja verotus ovat muuttuneet viime vuosina ja siksi on hyvä selvittää, olisiko vanhoissa asiakirjoissa kenties päivitettävää. Läheisten ja erityisesti puolison aseman turvaaminen, perintöverosuunnittelun uudet mahdollisuudet ja kohonneisiin hoitomaksuihin varautuminen ovat nykyaikaisten asiakirjojen avainkysymyksiä. Sovi asiakirjojen tarkistamisesta soittamalla asianajotoimistolle, ja lakimies ottaa sinuun yhteyttä sovittuna aikana havainnoistaan.

Jos kiinnostuit, niin varaa aikasi:

Asianajotoimisto Kontturi & Co Oy
Kauppakatu 17 B, 80100 Joensuu
Puh: (013) 120 731

Etumme yrittäjille vuonna 2022: yrityslainan toimitusmaksusta -100€

Edun saat käyttöösi ilmoittamalla Pohjois-Karjalan Yrittäjät ry:n jäsennumerosi.

Oletpa aloitteleva tai kokenut yrittäjä, löydämme yhdessä ratkaisut yrityksellesi. Olemme käytettävissäsi kaikissa yrityksen vaiheissa ja meiltä saat myös OP Kodin ja Pohjola Vakuutuksen palvelut saman katon alta. Suorat yhteystietomme löydät täältä. Voit olla yhteydessä myös sähköpostitse: pohjois-karjalan.yrityspalvelut(at)op.fi.

Ostaessasi minkä tahansa video- tai VR-tuotannon STC Tuotannolta saat Pohjois-Karjalan Yrittäjien jäsenenä lisäksi kolme 360-kuvaa, jotka lisäämme yrityksenne Google Business -tilille ja / tai Google Street View (Google Maps) -palveluun. Tarjous koskee myös valokuvapaketteja.

Muista mainita olevasi Pohjois-Karjalan Yrittäjien jäsen asioidessasi meillä! Lisätietoja saat tutustumalla verkkosivuihimme https://skyteamcopter.com/, soittamalla 045 259 8112 tai laittamalla sähköpostia info(at)stctuotanto.fi

Tarjous voimassa 2022 loppuun.

Asianajotoimisto Teräskulma Oy:ltä maksuton alkuneuvottelu jäsenille lakimiehen kanssa sukupolvenvaihdosasioissa.

Ota rohkeasti yhteyttä:

varatuomari Valtteri Laukkanen p. 050 4700 292

www.teraskulma.com

Tilatessaan maksullisen palvelun (perus- tai laajan version) Pohjois-Karjalan Yrittäjien jäsenyritys voi saada toisen palvelun perusversion veloituksetta ensimmäisen vuoden ajaksi. Etu koskee vain yhtä lisenssiä / y-tunnus.

Etu on hinnaston mukaisesti minimissään 99 €, mutta voi olla paljon enemmänkin, jos henkilöstöä on enemmän. Määräalennus: Ostaessaan neljä maksullista palvelu asiakas saa viidennen veloituksetta. Etu on voimassa myös tulevina vuosina niin kauan kuin 4 maksullisen tilaus on voimassa! Edut ovat yhdistettävissä, jos samalla kerralla ostetaan vähintään viisi lisenssiä.

Ota yhteyttä: Pro PK-Pilvipalvelut Oy Hannu Hirvonen, p. 050 63 882, www.propilvipalvelut.fi