HelpDesk -palvelu

HelpDesk -palvelu pähkinänkuoressa

HelpDesk -palvelu auttaa yrityksiä yrityksen kehittämisessä, kasvussa ja kansainvälistymisessä sekä yritysjärjestelyissä. Pääosin Euroopan sosiaalirahaston (ESR) ja Pohjois-Savon liiton rahoittama palvelu tarjoaa edellä mainittuja palveluja pk-yrityksille Pohjois-Savossa 31.8.2023 saakka.

Kaikille mukaan tuleville yrityksille tehdään aluksi maksuton yritysanalyysi yhdessä yritysasiantuntijan kanssa. Tämän jälkeen hahmotetaan hyvin yrityksen nykytila ja tulevaisuuden tarpeet. Yritysasiantuntijalta yrittäjä saa kattavia neuvoja esimerkiksi erilaisista rahoitusmahdollisuuksista jne. Palvelulla vahvistetaan yrittäjien liiketoimintaosaamista ja tuetaan näin yritysten kilpailukykyä, tuottavuutta sekä yritysten kasvumahdollisuuksia. Apua tarjotaan myös yrityksen yritysjärjestelyihin ml. hallittu alasajo ja konkurssineuvonta.

Innovaattori

Palvelupolku yrityksen kehittämiseen.

Ilmoittaudu palveluun

Kasvunaattori

Palvelupolku liiketoiminnan kasvuun ja kansainvälistymiseen.

Ilmoittaudu palveluun

Termostaatti

Palvelupolku yritysjärjestelyihin.

Ilmoittaudu palveluun

Yritysanalyysi

Tee palvelutilaus yritysanalyysiin ja lähdetään yhdessä etenemään yrityksesi tarpeiden mukaan. Yritysanalyysin kannattaa varata aikaa noin 1h.
Palvelutilauksen jälkeen yritysasiantuntijamme Tarja tai Pekka on sinuun yhteydessä ja voitte sopia yhdessä ajan analyysiin.

Yhteystiedot – ota yhteyttä ja varaa aika yritysanalyysiin!

Tarja Niskanen
yritysasiantuntija
HelpDesk-palvelu
p. 050 473 8618
tarja.niskanen@yrittajat.fi

Pekka Vartiainen
yritysasiantuntija
HelpDesk-palvelu
p. 050 407 4714
pekka.vartiainen@yrittajat.fi