Viestintä

Pohjois-Ruotsissa, Puolassa ja Ukrainassa on nyt suuria vientimahdollisuuksia suomalaisille. Yrittäjäjärjestö ei jäänyt odottamaan.
Kauppalehti 4.6.2024


Savon Yrittäjät käynnistää uuden kolmivuotisen hankkeen, joka tukee maakunnan toimijoiden yhteistä tavoitetta tuplata vientiyritysten määrä vuoteen 2030 mennessä. Konkreettisen kansainvälistymispalvelun tarvetta on kartoitettu mm. Savon Yrittäjien jäsenkyselyissä ja vahvistusta tämän tyyppiselle palvelulle on saatu myös valtakunnallisen Pk-yritysbarometrin viime vuosien tuloksista.

POHJOIS-SAVON LIITTO 24.10.2023


Savon Yrittäjien International Call-kansainvälistymispalvelussa on jo nyt yli 30 kovan osaamisen pohjoissavolaista yritystä mukana. Tämä on ylittänyt kaikki odotuksemme, kuvailee projektipäällikkö Mia Hakulinen. Neljä palvelussa mukana olevaa yritystä avaa odotuksiaan ja tavoitteitaan.

Savon YrittäjäSanomat 26.3.2024

International Call vie pohjoissavolaisia yrityksiä kolmelle kasvavalle markkina-alueelle.

Savon Yrittäjien uusi palvelu vie pohjoissavolaisia yrityksiä Pohjois-Ruotsin ja Puolan markkinoille sekä lähelle Ukrainan jälleenrakennusta.

WARKAUDEN LEHTI 25.10.2023


“Tämä on uusi aluevaltaus toiminnassamme”

Savon Yrittäjien uusi palvelu vie pohjoissavolaisia yrityksiä Pohjois-Ruotsin ja Puolan markkinoille sekä lähelle Ukrainan jälleenrakennusta.

– International Call-hanke on uusi aluevaltaus Savon Yrittäjien toiminnassa, kertoo toimitusjohtaja Paula Aikio-Tallgren tiedotteessa.

IISALMEN SANOMAT 25.10.2023


Jarkko Surakka tietää kuinka kansainvälinen bisnes toimii. Hän on kiertänyt työmatkoillaan Australiasta Yhdysvaltoihin, Kiinasta moniin maailman maihin. Varsinkin Yhdysvaltojen markkinoiden lainalaisuudet ovat tulleet erityisen tutuiksi. ”Suomalaisilla on paljon opittavaa”.

Talonrakennusteollisuuden Itä-Suomen uutiskirje 18.12.2023


International Call – Kick Off

29.11.2023 – KPY Novapolis

Kick Offissa esiteltiin International Call -palvelun sisältöä sekä laaja yhteistyöverkostomme esittäytyi ja avasivat kansainvälistymisen teemoja.