Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Yrityksen osaajat menestyvät -palvelu

YOM-palvelu pähkinänkuoressa

Yrityksen osaajat menestyvät (YOM)-palvelu auttaa yrityksiä ja yritysten henkilöstöä Pohjois-Savon alueella digitaalisaation polulla. Euroopan sosiaalirahaston (ESR), Etelä-Savon ELY-keskuksen ja Pohjois-Savon liiton rahoittama palvelu tarjoaa maksuttomia koulutuksia pk-yrityksille Pohjois-Savossa 31.8.2023 saakka.

Koulutuksissa pureudutaan digitalisaation kasvavaan merkitykseen pk-yritysten liiketoiminnassa. Palvelulla vahvistetaan yrittäjien sekä yritysten henkilöstön liiketoimintaosaamista ja tuetaan näin yritysten kilpailukykyä, tuottavuutta sekä yritysten kasvumahdollisuuksia.

Digikoulutukset

YOM-palvelun koulutukset on tarkoitettu pohjoissavolaisille pk-yrittäjille, yritysten henkilöstölle ja kevytyrittäjille. EU-tuki kohdentuu suoraan yrityksille ja maksuttoman koulutuksen toteutushinta kerryttää osallistuvan yrityksen de minimis -tukea; tuki on koulutuskohtainen ja siitä saa YOM-henkilöstöltä lisätietoja.

Neuvonta sähköiseen asiointiin ja tietoa alueen yrityspalveluista

Erilaisten sähköisten viranomaispalvelujen käyttöön liittyvä neuvonta ja infotilaisuudet. Muistathan käydä kurkkaamassa tallennesivuston, josta pääset tutustumaan alueen yrityspalveluihin sekä sähköisen asioinnin infoihin TÄÄLLÄ.


YOM-PALVELUN DIGIKOULUTUKSET OVAT PÄÄTTYNEET

Kiitos kaikille koulutuksiin osallistuneille!


Seuraa somessa

YOM-palvelun löydät somessa Facebookista, Instagramista sekä YouTubesta. Ota meidän tilimme seurantaan!

Usein kysyttyä

Jäikö jokin epäselväksi tai onko jotain kysyttävää? Lue Usein kysytyt kysymykset -sivustomme ja saa vastaukset pohtimiisi asioihin.