Usein kysytyt kysymykset jäsenkortista

Mobiilijäsenkortti on ympäristöystävällinen ja kulkee aina mobiililaitteessa mukana. Se on myös kustannustehokas ja samalla mukanasi kulkevat tuoreet uutiset, ajankohtaiset edut ja tapahtumat. Voit sen kautta myös päivittää jäsentietojasi.

Muovisen kortin voi tilata halutessaan osoitteesta: https://www.yrittajat.fi/tilaa-muovinen-jasenkortti/ Huomaathan, että sinuun tulee kirjautua ensin Jäsenpalveluun tunnuksillasi. Saat tilaamasi muovikortin noin 2 viikon kuluessa siitä, kun olet maksanut jäsenlaskusi

Voit tilata yhden muovikortin per jäsenyys maksutta. Jos haluat useamman muovikortin voit olla yhteydessä omaan aluejärjestöösi tai Jäsenpalveluumme: jasenpalvelu@yrittajat.fi. Lisäkorttien hinta on 5 euroa. Saat tilaamasi muovikortin noin 2 viikon kuluessa siitä, kun olet maksanut jäsenlaskusi

Löydät sovelluskaupastasi Yrittäjät-sovelluksen, jossa jäsenkorttisi kulkee kätevästi siellä missä sinäkin.

Vaihtoehtoisesti voit käyttää jäsenkorttiasi myös selaimen kautta ja kirjautumalla Jäsenpalveluun.

 

Löydät Yrittäjät-sovelluksen sovelluskaupastasi ja se on ladattavissa Googlen ja Applen sovelluskaupasta.

Mobiilisovelluksen voivat ottaa käyttöön kaikki jäsenyrityksenne henkilöt, mikäli heille löytyy yritykseenne liitetty sähköposti jäsenrekisteristämme. Voita tarvittaessa olla yhteydessä aluejärjestöösi henkilöiden lisäämistä varten.

Huomaathan, että jäsenmaksusi suuruus perustuu yrityksen henkilömäärään. Mikäli lisäät yrityksesi alle lisää henkilöitä, jäsenmaksusi muuttuu sen myötä.

Sovellus on käytettävissä vain älypuhelimella. Voit halutessasi tilata erikseen muovisen jäsenkortin kirjautumalla Jäsenpalveluun.

Sovellus löytyy Android- ja iOS-käyttöjärjestelmille. Eli Applen lisäksi kaikille tunnetuille Android-puhelinmerkeille.

Löydät ohjeita täältä https://www.yrittajat.fi/jasenkortti tai voit laittaa palautetta sovellukseen liittyen tuki@yrittajat.fi

Teemme edunvalvontaa kaikkein suomalaisten yritysten eteen, mutta palveluitamme kuten mobiilijäsenkorttia voivat käyttää vain jäsenemme.

Sovelluksen ja mobiilijäsenkortin käyttöönotto edellyttää, että käyttäjällä on jäsenyritykseen liittyen sähköpostiosoite jäsenrekisterissämme.

Vanha Yrittäjä-sovellus on käytössä sen ladanneille tammikuun 2024 loppuun saakka. Sen jälkeen sovellus lakkaa toimimasta. Voit ottaa uuden Yrittäjät-sovelluksen käyttöön saman tien ja poistaa vanhan sovelluksen puhelimestasi.

 

Sovelluksessa voit valita kieleksi suomen, ruotsin tai englannin. Huomaathan, että sovelluksen sisällöt ovat toistaiseksi vain suomeksi.

Muovista jäsenkorttia ei lähetetä myöskään seniorijäsenelle. He voivat ottaa mobiilisovelluksen käyttöön omalla henkilökohtaisella sähköpostilla ladattuaan sovelluksen sovelluskaupasta.

Löydät yksityiskohtaiset ohjeet Neste-edun käyttöönottoon täältä >>

Sovelluksen avulla olet aina ajan tasalla tuoreista yrittäjäuutisista, ajankohtaisista tapahtumista ja eduista. Voit myös muokata omia tietojasi ja sovelluksen kautta saamiasi hälytyksiä tuoreista eduista ja tapahtumista. Et joudu kantamaan erillistä muovista jäsenkorttia vaan voit tarvittaessa näyttä jäsenyytesi suoraan sovelluksesta.

Voit muuttaa ne suoraan sovelluksessa Omat tiedot-kohdassa. Tiedot päivittyvät suoraan jäsenrekisteriimme. Jos tiedoissa on muuta muutettavaa tai sinulla on esimerkiksi laskuun liittyen kysyttävää voit tarvittaessa olla yhteydessä omaan aluejärjestöösi tai Jäsenpalveluumme: jasenpalvelu@yrittajat.fi

Yrittäjä, pysy kartalla!

Jäsenenä saat yrittäjälle tärkeät uutiset, tarinat ja tietoiskut suoraan sähköpostiisi, Yrittäjät-sovellukseen sekä suosittuun jäsenlehteemme!

Liity jäseneksi