Tehokkaampaa mainontaa Facebookissa & Instagramissa

Verkossa
  • Suomen Yrittäjät

Oletko jo mainostanut Facebookissa ja Instagramissa ja haluaisit oppia muutamia niksejä lisää?

Miten voisit mahdollisesti tehostaa mainontaasi ja saada mainoseuroistasi enemmän irti? Tai miten voisit mahdollisesti löytää uusia kohderyhmiä mainonnalle?

Tässä koulutuksessa käsitellään erilaisia Facebookin ja Instagramin mainosmuotoja ja niiden hyödyntämistapoja. Koulutuksessa käydään läpi edistyneempiä mainonnan työkaluja ja mainonnan optimointia sekä kohdennusta datan avulla.

Koulutuksen sisältöä

  • Mainonnan optimointi ja mittaaminen
  • Facebook-pikselin hyödyntäminen
  • Räätälöidyt kohderyhmät mainonnassa
  • Mainonnan sisältömahdollisuudet

Koulutus on suunnattu yrittäjille ja yritysten työntekijöille, jotka osaavat jo Metan Mainosten hallinta -työkalun perusteet ja haluavat kehittyä mainostajina. Et tarvitse mitään tiettyä peruskurssia pohjalle osallistuaksesi koulutukseen, mutta Mainosten hallinta -työkalun käyttö olisi hyvä olla tuttua.

Kouluttajana

Emma Lindqvist LM Someco

Emma Lindqvist

Digital Marketing Consultant, LM Someco Oy

Emma on digitaalisen markkinoinnin konsultti ja kokenut kouluttaja, joka syttyy ongelmanratkaisusta ja analytiikasta. Emman koulutuksissa opitaan uutta hakukoneoptimoinnista ja -markkinoinnista, sosiaalisen median mainostyökaluista sekä mittaamisesta ja konversioista. Koulutuksissa ja sparrauksissa pohditaan usein relevanttien kohderyhmien rakentamista ja mainonnan tehokkuuden todentamista.

Emma on kouluttajana käytännönläheinen ja omia kokemuksiaan jakava, joten voit olla varma, että koulutuksissa käydään läpi työkalujen parhaita asetuksia, toimivia mainostoteutuksia ja vastaan tulleita teknisiä bugeja. Ovathan tilit ja pääsyoikeudet kunnossa koulutuksen alkaessa? Emman koulutuksissa työnnetään varmasti kädet saveen!

Ilmoittaudu tästä mukaan
Yrittäjien jäsenyrityksille 95 € + alv 24 % / hlö, muille 190 € + alv 24 % / hlö
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Mitä hintaan kuuluu?
Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne vastaa koulutusta. Suomen Yrittäjien koulutustuotteiden tilaus- ja toimitusehdot löydät täältä.

Miten mukaan etäkoulutukseen?
Voit osallistua tietokoneella tai älypuhelimella / tabletilla. Saat linkin osallistumiseen noin tuntia ennen tilaisuutta sähköpostilla. Linkin osallistumiseen löydät myös ilmoittautumisvahvistuksesta. Jos et saa ilmoittautumisvahvistusta tai osallistumislinkkiä viimeistään tuntia ennen koulutuksen alkamisaikaa, voit olla yhteydessä sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi.

Kysyttävää?
Lisätietoa saat sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi tai puhelimitse 09 229 229 62.

Tämän tapahtuman tietosuoja-asioissa voit olla yhteydessä: Heidi Jäntti, heidi.jantti@yrittajat.fi