Facebook ja Instagram -mainonnan jatkokurssi

Verkossa
  • Suomen Yrittäjät

Oletko jo mainostanut Facebookissa ja Instagramissa ja haluaisit oppia muutamia niksejä lisää? Miten voisit mahdollisesti tehostaa mainontaasi ja saada mainoseuroistasi enemmän irti? Tai miten voisit mahdollisesti löytää uusia kohderyhmiä mainonnalle?

Tässä koulutuksessa käsitellään erilaisia Facebookin ja Instagramin mainosmuotoja ja niiden hyödyntämistapoja. Koulutuksessa käydään läpi edistyneempiä mainonnan työkaluja ja mainonnan optimointia sekä kohdennusta datan avulla.

Koulutuksen sisältöä

  • Mainonnan optimointi ja mittaaminen
  • Facebook-pikselin hyödyntäminen
  • Räätälöidyt kohderyhmät mainonnassa
  • Mainonnan sisältömahdollisuudet

Koulutus on suunnattu yrittäjille ja yritysten työntekijöille, jotka osaavat jo Mainosten hallinta -työkalun perusteet ja haluavat kehittyä mainostajina. Et tarvitse mitään tiettyä peruskurssia pohjalle osallistuaksesi koulutukseen, mutta Mainosten hallinta -työkalun käyttö olisi hyvä olla tuttua.

Kouluttaja Strategist Emilia Liukko, LM Someco Oy
Emilia on erityisesti maksetun sosiaalisen median asiantuntija, jolla on yli kahdeksan vuoden kokemus niin asiakkaan kuin toimiston puolelta. Emilia on toteuttanut paljon myös sisältö- ja vaikuttajamarkkinoinnin projekteja, ja lisäksi hänen työpöydälleen kuuluvat niin strategiset linjaukset, mediasuunnitelmat, koulutus ja kehitystyö.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Yrittäjien jäsenille 95 € / hlö, muille 190 € / hlö (hintoihin lisätään alv 24 %)
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Mitä hintaan kuuluu?
Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne vastaa koulutusta. Suomen Yrittäjien koulutustuotteiden tilaus- ja toimitusehdot löydät täältä.

Miten mukaan etäkoulutukseen?
Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella tai älypuhelimella / tabletilla. Saat linkin osallistumiseen noin tuntia ennen tilaisuutta sähköpostilla. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön. Löydät osallistumislinkin myös ilmoittautumisvahvistuksesta. Jos et saa ilmoittautumisvahvistusta tai osallistumislinkkiä viimeistään tuntia ennen koulutuksen alkamisaikaa, ole yhteydessä sähköpostilla koulutus@yrittajat.fi.

Kysyttävää?
Lisätietoa saat sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi tai puhelimitse 09 229 229 62.

Tämän tapahtuman tietosuoja-asioissa voit olla yhteydessä: Heidi Jäntti, heidi.jantti@yrittajat.fi