nainen ja vaaterekki

Mainosta Facebookissa ja Instagramissa

Verkossa
  • Suomen Yrittäjät

Laajenna tuotteittesi ja palveluidesi mainontaasi Facebookiin ja Instagramiin!

Facebookilla ja Instagramilla on edelleen suuri rooli tuotteiden ja palveluiden markkinoinnissa, sillä kanavilla on yli 2 miljoonaa suomalaista käyttäjää.

Koulutuksessa käydään läpi Facebook- ja Instagram -mainonnan perusteet ja opetellaan toteuttamaan maksettua mainontaa näissä kanavissa.

Koulutuksen opeilla osaat jatkossa tehdä kanavaystävällistä ja käyttäjäkuntaa puhuttelevaa mainontaa. Lisäksi saat asiantuntijan vinkkejä siihen, kuinka saat mainoseuroistasi mahdollisimman paljon irti.

Koulutuksen sisältöä

  • Facebookin ja Instagramin algoritmien toiminta
  • Mainonnan kohdentaminen erilaisille yleisöille
  • Mitä mainonta maksaa ja mitä rahalla saa
  • Mainosten hallinta -työkalun rakenne ja mainoksen luominen
  • Tulosten seuranta ja tekemisestä oppiminen

Koulutus on suunnattu yksinyrittäjille sekä työllistäville yrittäjille ja yritysten työntekijöille, jotka haluavat oppia toteuttamaan maksetun Facebook- ja Instagram -mainonnan perusteet ja jotka eivät vielä hallitse Mainosten hallinta -työkalun käyttöä. Kanavien luonteesta johtuen koulutuksessa keskitytään kuluttajamainontaan.

Kouluttaja

Emma Lindqvist LM Someco

Emma Lindqvist

Digital Marketing Consultant, LM Someco Oy

Emma on digitaalisen markkinoinnin konsultti ja kokenut kouluttaja, joka syttyy ongelmanratkaisusta ja analytiikasta. Emman koulutuksissa opitaan uutta hakukoneoptimoinnista ja -markkinoinnista, sosiaalisen median mainostyökaluista sekä mittaamisesta ja konversioista. Koulutuksissa ja sparrauksissa pohditaan usein relevanttien kohderyhmien rakentamista ja mainonnan tehokkuuden todentamista.

Emma on kouluttajana käytännönläheinen ja omia kokemuksiaan jakava, joten voit olla varma, että koulutuksissa käydään läpi työkalujen parhaita asetuksia, toimivia mainostoteutuksia ja vastaan tulleita teknisiä bugeja. Ovathan tilit ja pääsyoikeudet kunnossa koulutuksen alkaessa? Emman koulutuksissa työnnetään varmasti kädet saveen!

p.s. Jos sinulla on jo Facebook- ja Instagram -mainonnan perusteet hallussa, tsekkaa huhtikuinen Facebook- ja Instagram -koulutuksemme!

Ilmoittaudu tästä mukaan
Yrittäjien jäsenyrityksille 95 € + alv 24 % / hlö, muille 190 € + alv 24 % / hlö
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Mitä hintaan kuuluu?
Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne vastaa koulutusta. Suomen Yrittäjien koulutustuotteiden tilaus- ja toimitusehdot löydät täältä.

Miten mukaan etäkoulutukseen?
Voit osallistua tietokoneella tai älypuhelimella / tabletilla. Saat linkin osallistumiseen noin tuntia ennen tilaisuutta sähköpostilla. Linkin osallistumiseen löydät myös ilmoittautumisvahvistuksesta. Jos et saa ilmoittautumisvahvistusta tai osallistumislinkkiä viimeistään tuntia ennen koulutuksen alkamisaikaa, voit olla yhteydessä sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi.

Kysyttävää?
Lisätietoa saat sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi tai puhelimitse 09 229 229 62.

Tämän tapahtuman tietosuoja-asioissa voit olla yhteydessä: Heidi Jäntti, heidi.jantti@yrittajat.fi