Pippa Laukka: Terve tasapaino – yrittäjän ajanhallinta ja hyvinvointi

Verkossa
  • Suomen Yrittäjät

Yrittäjyys ja vapaa-aika balanssiin!

Miten säilyttää terve tasapaino työn ja vapaa-ajan välillä? Kuinka vetää rajoja ja priorisoida? Tule mukaan maksuttomaan webinaariin, jossa huippuasiantuntija Pippa Laukka antaa sinulle käytännön vinkkejä, tehokkaita työkaluja ja strategioita, joiden avulla voit pitää parempaa huolta itsestäsi.

Yrittäjät-akatemian webinaarissa käydään läpi hyvinvoinnin ja terveyden kulmakiviä: riittävä uni, terveellinen ravinto, säännöllinen liikunta, ajanhallinta ja priorisointi sekä stressinhallinta ja rentoutuminen.

Hyvinvointi on valintoja kiireisinäkin päivinä. Pipalta saat parhaat vinkit valintoihin!

Webinaari tallennetaan ja voit katsoa tallenteen jälkikäteen.

PS. Tutustu myös verkkokurssiin: Vahvista voimavarojasi! TÄSTÄ

Webinaarin sisältö

1. Itsehoito ja hyvinvointi

Käytännön vinkkejä, miten pitää huolta omasta terveydestä ja hyvinvoinnista.

2. Ajanhallinta ja priorisointi

Työkaluja ja strategioita ajanhallintaan, tavoitteisiin ja priorisointiin.

3. Stressinhallinta ja rentoutuminen

Stressin vaikutus terveyteen ja vinkkejä stressinhallintaan.

Asiantuntija

Pippa Laukka

Pippa Laukka on suomalainen lääkäri, kirjailija, luennoitsija, juontaja ja hyvinvointialan asiantuntija. Hän on tullut tunnetuksi erityisesti terveys- ja hyvinvointiaiheisista kirjoistaan, televisio-ohjelmistaan sekä julkisista esiintymisistään.

Pippa on erikoislääkäri ja hänen erikoisalaansa on liikuntalääketiede. Pippa on naisten jalkapallomaajoukkueen Helmareiden lääkäri. Pippa on myös toiminut pitkään asiantuntijana erilaisissa terveys- ja hyvinvointialan projekteissa Suomessa ja hänellä on myös eMBA-tutkinto Aalto EE:stä ja kokemusta useista johtamistehtävistä.

Laukka on kirjoittanut useita kirjoja terveydestä, hyvinvoinnista, ravinnosta ja liikunnasta. Näistä aiheista Pippa luennoi mielellään yritysten henkilöstöille sekä erilaisille ryhmille.

Pippa tunnetaan myös Olet mitä syöt -ohjelman vetäjänä, jossa hän auttaa ohjelman päähenkilöitä heidän elämäntapamuutosprojekteissaan. Näin ollen Pippa onkin ollut monille suomalaisille se viimeinen oljenkorsi ja toivo terveellisemmän elämän löytämisessä.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Tietosuoja-asioissa ole yhteydessä heidi.jantti@yrittajat.fi