Yrittäjä – ota yritysvastuu haltuun

Verkossa
  • Etelä-Karjalan Yrittäjät
  • Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät
  • Etelä-Savon Yrittäjät
  • Helsingin Yrittäjät

Sidosryhmien odotukset ja kehittyvät lainsäädäntö nostavat vastuullisuuden jokaisen yrittäjän ja yritystoiminnan elinehdoksi. Kysymys on vain siitä, kuuluuko yritys edelläkävijöihin vai mattimyöhäisiin. Tässä inspiroivassa webinaarissa kuulet, miksi yritysvastuun huomioiminen on tärkeää ja miten käytännössä yrittäjänä voit lähteä kehittämään vastuullisuutta ja luoda siitä yrityksellesi menestystekijän. Tule mukaan innostumaan, haastamaan ja vaihtamaan ajatuksia!

Webinaarissa pohditaan seuraavia teemoja:

  • Mistä vastuullisuudessa on kyse ja mitä hyötyä se tuo?
  • Mitä kysymyksiä pk-yrittäjän tulisi kysyä selvittääkseen toimintansa vastuullisuutta?
  • Käytännön vinkit ja sudenkuopat yritysvastuun kehittämiseen

Puhujana perustaja, eettisen ja vastuullisen liiketoiminnan asiantuntija Niina Ratsula, Code of Conduct Company Oy

KTT Niina Ratsula on valittu vastuulliseksi vaikuttajaksi (2019, Bonfire Agency) ja on yksi vastuullisuusteeman kysytyimpiä puhujia Suomessa. Niina on työskennellyt 15 vuotta vastuullisen liiketoiminnan kehittämisen parissa eri yrityksissä ja viimeiset 4 vuotta luotsannut yrittäjänä Code of Conduct Companyn toimintaa. Niina on yrittäjäperheen kasvatti ja oman yritystoimintansa lisäksi perehtynyt pienyrittäjien vastuullisuuskysymyksiin kouluttamalla yrittäjiä eri foorumeissa. Niina on väitellyt kauppatieteiden tohtoriksi yrityskulttuurin merkityksestä yrityksen vastuullisessa toiminnassa. Niinan vahvuutena onkin tarkastella vastuullisuutta yrityskulttuurin ja maineen näkökulmasta.

Webinaari on osa Yrittäjät-akatemian tarjontaa. Webinaari on avoin ja maksuton kaikille kiinnostuneille. Voit siis osallistua webinaariin, vaikka et olisi ilmoittautunut opiskelijaksi Yrittäjät-akatemiaan. Lisätietoja akatemiasta löydät yrittajat.fi/akatemia

Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Mitä hintaan kuuluu?
Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne vastaa koulutusta.

Miten mukaan etäkoulutukseen?
Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella tai muulla mobiililaitteella. Saat linkin osallistumiseen tuntia ennen tilaisuutta. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön. Löydät osallistumislinkin myös ilmoittautumisvahvistuksesta.

Tämän tapahtuman tietosuoja-asioissa voit olla yhteydessä: Heidi Jäntti, heidi.jantti@yrittajat.fi