Nainen puhelimessa
Neuvontapalvelut
Suomen Yrittäjät Lakineuvonta

Lakineuvonta

Huolia ja murheita? Yrittäjien jäsenenä et jää yksin pohdintojesi kanssa, sillä lähes sata asiantuntijaamme on apunasi vain puhelinsoiton päässä. Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä!

Kysy esimerkiksi työlainsäädännöstä, verotuksesta, reklamaatioista, harhaanjohtavasta markkinoinnista, tietosuojasta tai muusta yritystoimintaasi liittyvästä. Me autamme ammattitaidolla.

Lakineuvonnan asiantuntijamme vastaavat soittoihin arkisin klo 8–18 numerossa 09 229 222. Kerrothan jäsennumerosi soittaessasi neuvontapalveluun. Emme valitettavasti pysty vastaamaan sähköpostitse lähetettyihin kysymyksiin.

Teitä jäseniä on iso joukko ja neuvontapalveluumme otetaan yhteyttä vuosittain kymmeniätuhansia kertoja. Yhteydenottojen runsaan määrän vuoksi palvelussamme voi satunnaisesti olla ruuhkaa, joten varaa soittoosi hetki aikaa. Hoidamme kuitenkin kaikki neuvontakysymykset aina niin nopeasti kuin mahdollista.

Huomaathan, ettei neuvontapalvelussa ole mahdollista hoitaa oikeudellisia toimeksiantoja eikä laatia tai tarkastaa sopimuksia ja muita asiakirjoja.

Kiinnostaako vertaistuki? Liity myös Yrittäjien perustamaan yrittäjien tukiryhmään Facebookissa.
Jos kysymyksesi liittyy koronaviruksen vaikutuksiin, katsothan ensin sivustomme: kaikki koronasta yrittäjälle. Sieltä löydät vastaukset yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin.

Neuvontapalvelu

Jäsenpalveluna maksuton lakineuvonta ja asiantuntija-apu arkisin klo 8–18

p. 09 229 222

Nainen läppärillä

Milloin ja miksi Yrittäjien lakineuvontaan kannattaa olla yhteydessä? Katso video

Yrittäjien jäsenenä saat rahanarvoisia etuja ympäri vuoden yhteistyökumppaneiltamme