Auran Yrittäjät Varsinais-Suomen Yrittäjät

Auran Yrittäjät

Tervetuloa sivuillemme!

Olemme paikallisten yrittäjien aktiivinen yhteisö. Uskomme yrittäjyyteen ja luomme työtä ja tulevaisuutta. Tule mukaan toimintaamme, yhdessä olemme enemmän!

Aura on vireästi kehittyvä ja kasvava noin 4000 asukkaan kunta Varsinais-Suomessa. Yrityksiä tällä Aurassa on yli 300. Laaja palveluelinkeinojen kirjo onkin nostanut Auran koko Auranmaan kauppapalvelujen ylivoimaiseksi Ykköseksi. Sijaintimme valtatie 9 varrella sekä Turun lentokentän ja sataman läheisyys antavat yrityksille hyvät yhteydet niin koko maahan kuin maailmallekin.

Auran yrittäjäyhdistys toimii hyvässä yhteistyössä Auran kunnan ja sen päättäjien kanssa elinkeinoelämän edellytysten kehittämiseksi paikkakunnalla. Me yrittäjät voimme suositella Auraa yritysten sijaintipaikaksi. Niin kunta, täällä toimivat ihmiset kuin yrityksetkin ovat joustavia yhteistyökumppaneita; täällä on hyvä yritysilmapiiri.

SYDÄMELLISESTI TERVETULOA JOUKKOOMME !

Katso tapahtumamme ja koulutuksemme

Vapaa-aika ja juhlat

Härkähumut

Jumppaa puistossa
Nuoret yrittäjät

NY: Bisnestä ja sporttia!

Uutisia ja yrittäjätarinoita alueelta

28.5.2024 Uutinen

Turun Yrittäjien Vuoden yrittäjäystävä -tunnustus Turun Kaupungin työntekijälle, yritysasioinnin projektipäällikölle, Sanna Järvelle.

Vuoden yrittäjäystävä -palkinnon taustalla on Turun Yrittäjät Ry:n tavoite lähentää yhteistyötä Turun kaupunkiin ja muihin julkishallinnon toimijoihin. Uusi palkinto myönnettiin Turun kaupungin työntekijälle Sanna Järvelle…