Auran Yrittäjät

Auran Yrittäjät

Tervetuloa sivuillemme!

Olemme paikallisten yrittäjien aktiivinen yhteisö. Uskomme yrittäjyyteen ja luomme työtä ja tulevaisuutta. Tule mukaan toimintaamme, yhdessä olemme enemmän!

Aura on vireästi kehittyvä ja kasvava noin 4000 asukkaan kunta Varsinais-Suomessa. Yrityksiä tällä Aurassa on yli 300. Laaja palveluelinkeinojen kirjo onkin nostanut Auran koko Auranmaan kauppapalvelujen ylivoimaiseksi Ykköseksi. Sijaintimme valtatie 9 varrella sekä Turun lentokentän ja sataman läheisyys antavat yrityksille hyvät yhteydet niin koko maahan kuin maailmallekin.

Auran yrittäjäyhdistys toimii hyvässä yhteistyössä Auran kunnan ja sen päättäjien kanssa elinkeinoelämän edellytysten kehittämiseksi paikkakunnalla. Me yrittäjät voimme suositella Auraa yritysten sijaintipaikaksi. Niin kunta, täällä toimivat ihmiset kuin yrityksetkin ovat joustavia yhteistyökumppaneita; täällä on hyvä yritysilmapiiri.

SYDÄMELLISESTI TERVETULOA JOUKKOOMME !

Katso tapahtumamme ja koulutuksemme

Maksuton
Maksuton
Tapahtuma

BusinessClub

Helsinki XR Center
Maksuton
Maksuton
Maksuton
Koulutukset ja seminaarit

Talous- ja veroaamiainen

Maksuton
Tapahtuma

BusinessClub

Maksuton
Mitä me teemme

Mitä me teemme

Me pidämme yhtä ja yrittäjän puolta. Yrittäjyyteen mahtuu haasteita ja iloa, menetyksiä ja menestystä. Yrittäjäyhteisö tukee toinen toistaan. Järjestämme tapahtumia ja tutustumme yrittäjiin ympäri Suomen. Verkostostamme löydät avun, kun sitä tarvitset.

Keitä me olemme?

Keitä me olemme?

Paikallisyhdistyksemme hallituksessa tehdään päätökset siitä, millaista toimintaa Yrittäjillä on paikkakunnallamme. Ota meihin yhteyttä, jos haluat kuulla lisää toiminnasta tai työstä yrittäjien asian eteen.

Tutustu jäsenetuihimme

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Lue tuoreimmat yrittäjäuutiset

Paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset uutisemme kertovat, mitä tapahtuu ja mitä yrittäjien tulee tietää juuri nyt.