Auran Yrittäjät Varsinais-Suomen Yrittäjät

Auran Yrittäjät

Tervetuloa sivuillemme!

Olemme paikallisten yrittäjien aktiivinen yhteisö. Uskomme yrittäjyyteen ja luomme työtä ja tulevaisuutta. Tule mukaan toimintaamme, yhdessä olemme enemmän!

Aura on vireästi kehittyvä ja kasvava noin 4000 asukkaan kunta Varsinais-Suomessa. Yrityksiä tällä Aurassa on yli 300. Laaja palveluelinkeinojen kirjo onkin nostanut Auran koko Auranmaan kauppapalvelujen ylivoimaiseksi Ykköseksi. Sijaintimme valtatie 9 varrella sekä Turun lentokentän ja sataman läheisyys antavat yrityksille hyvät yhteydet niin koko maahan kuin maailmallekin.

Auran yrittäjäyhdistys toimii hyvässä yhteistyössä Auran kunnan ja sen päättäjien kanssa elinkeinoelämän edellytysten kehittämiseksi paikkakunnalla. Me yrittäjät voimme suositella Auraa yritysten sijaintipaikaksi. Niin kunta, täällä toimivat ihmiset kuin yrityksetkin ovat joustavia yhteistyökumppaneita; täällä on hyvä yritysilmapiiri.

SYDÄMELLISESTI TERVETULOA JOUKKOOMME !

Katso tapahtumamme ja koulutuksemme

Koulutukset ja seminaarit

Luottamushenkilöristeily

Koulutukset ja seminaarit

Yksinyrittäjäristeily

Aurajoki syysväreissä, kuva Turun kaupunki

Uutisia ja yrittäjätarinoita alueelta

8.12.2023 Uutinen

Varsinais-Suomen Yrittäjien puheenjohtajaksi Toni Forsblom– ”Haluan käyttää aikaani ja verkostojani auttaakseni yrittäjiä menestymään ja kehittymään”

Varsinais-Suomen Yrittäjien vuosikokouksessa Aurassa tehtiin torstaina 7.12.2023 henkilövalintoja sekä päätettiin paikallisyhdistyksien kannustinmallin jatkotoimenpiteistä. Varsinais-Suomen Yrittäjien uudeksi puheenjohtajaksi on valittu seuraavalle kaksivuotiskaudelle Toni Forsblom Naantalista.