Joroisten Yrittäjät

Joroisten Yrittäjät

Tervetuloa sivuillemme!

Olemme Joroislaisten yrittäjien aktiivinen yhteisö. Uskomme yrittäjyyteen ja luomme kuntaan työtä ja tulevaisuutta. Tule mukaan toimintaamme, mitä enemmän meitä on, sen paremmin äänemme kuuluu. Yhdessä olemme enemmän!

Meidän alueen jutut

16.1.2024 Uutinen

Joroisten Yrittäjät on Savon Yrittäjien vuoden paikallisyhdistys 2023!

Joka vuosi joku paikallisyhdistys palkitaan kaikkein aktiivisimpana toimijana. Palkittava yhdistys on esimerkillinen paikallisyhdistystoimija ja omalla arkielollaan yhdistys luo omaan yhteisöönsä elinvoimaa ja tulevaisuuden uskoa…

Joroisten Yrittäjätupa

Miksi meihin kannatta liittyä!

Yrittäjyyteen mahtuu haasteita ja iloa, menetyksiä ja menestystä. Yrittäjäyhdistyksessä me yrittäjät pidämme yhdessä yhtä ja yrittäjän puolta. Verkostostamme löydät avun, kun sitä tarvitset. Järjestämme paikallisia tapahtumia ja valtakunnallisisssa tapahtumissa tutustumme yrittäjiin ympäri Suomen. Yrittäjäjärjestö tarjoaa sinulle iloa, apua ja tukea!

Voit olla meihin yhteyksissä laittamalla meille viestiä ja/tai sopia vaikka tapaamisen Yrittäjätuvalla!

Ps. Nuori alle 23 vuotias joroislainen yrittäjä, tiedäthän että voit hakeutua myös Joroisten Yrittäjät ry:n kummiyritykseksi. Kysy lisää joroisten@yrittajat.fi

Keitä me olemme?

Paikallisyhdistyksemme hallituksessa tehdään päätökset siitä, millaista toimintaa Yrittäjillä on Joroisissa. Ota meihin yhteyttä, jos haluat kuulla lisää toiminnasta tai työstä yrittäjien asian eteen. Yhteystietosivuiltamme voit hakea myös koko maanlaajuisen yrittäjäjärjestön yhteystietoja.

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Tule mukaan tapahtumiimme

Katso paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset tapahtumamme ja koulutuksemme tästä.

Lue tuoreimmat yrittäjäuutiset

Paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset uutisemme kertovat, mitä tapahtuu ja mitä yrittäjien tulee tietää juuri nyt.