Kaarinan Yrittäjät

Yrittäjyyskasvatus

YES-VERKOSTO

YES on Suomen merkittävin yrittäjyyskasvatuksen kehittäjäverkosto, joka edistää yrittäjyyskasvatuksen toteutumista vahvistamalla yrittäjämäistä toimintakulttuuria, valmentamalla opettajia, kehittämällä koulutusta ja rakentamalla koulu-yritysyhteistyötä. YES-verkosto on kumppani kunnille, koulutuksen järjestäjille, työelämälle ja muille yrittäjyyskasvatuksen kehittäjille.

YES Varsinais-Suomi tukee ja valmentaa opettajia yrittäjyyskasvatuksessa ja toimii alueellisen yrittäjyyskasvatustyön rakentajana ja yhteistyön kehittäjänä. Tavoitteenamme on, että jokainen suomalainen nuori saa yrittäjyyskasvatusta kouluasteesta ja paikkakunnasta riippumatta ja että jokaisella opettajalla on valmiudet toteuttaa yrittäjyyskasvatusta omassa työssään. Lue lisää YES-verkoston sivuilta.

KAARINA

Kaarinalaiset yritykset tarjoavat työssäoppimis- ja TET-jaksopaikkoja alueen oppilaille. Kaarinan Yrittäjät muistaa keväisin yritteliäitä nuoria stipendein. Jos kaipaat yrittäjävierasta koululle, ota yhteyttä sihteeri.kaarina@yrittajat.fi.