Kaarinan Yrittäjät

Kaarinan Yrittäjät

Kaarinan Yrittäjät on paikallinen edunvalvojasi ja tarjoaa parhaat verkostoitumismahdollisuudet!

Tervetuloa sivuillemme!

Olemme paikallisten yrittäjien aktiivinen yhteisö. Uskomme yrittäjyyteen ja luomme työtä ja tulevaisuutta. Tule mukaan toimintaamme, yhdessä olemme enemmän!

Mitä me teemme

Kaarinan Yrittäjät ry on Suomen Yrittäjien paikallisyhdistys. Yhdistys toimii parantaakseen yritysten ja yrittäjien toimintaedellytyksiä, pitäen tiivistä yhteyttä Kaarinan kaupungin johtoon ja eri toimielimiin. Järjestämme jäsenistölle tapahtumia, joissa pääset verkostoitumaan muiden paikallisten yrittäjien kanssa.

Keitä me olemme?

Paikallisyhdistyksemme hallituksessa tehdään päätökset siitä, millaista toimintaa Yrittäjillä on paikkakunnallamme. Ota meihin yhteyttä, jos haluat kuulla lisää toiminnasta tai työstä yrittäjien asian eteen. Yhteystietosivuiltamme voit hakea myös koko maanlaajuisen yrittäjäjärjestön yhteystietoja.

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu paikallisiin, alueellisiin ja valtakunnallisiin jäsenetuihin.

Alueelliset ja valtakunnalliset tapahtumat

Tule mukaan myös Yrittäjien alueellisiin ja valtakunnallisiin tapahtumiin ja koulutuksiin, pääset verkostoitumaan laajemmin.

Yrittäjien valtakunnalliset palvelut

Lue tuoreimmat yrittäjäuutiset

Paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset uutisemme kertovat, mitä tapahtuu ja mitä yrittäjien tulee tietää juuri nyt.

Kaarinan Yrittäjien suositut tapahtumat

Uutiset

3.10.2023 Uutinen

Imatran Seudun Yrittäjät Sääntömääräinen Vuosikokous 2023

Tervetuloa kaikki Imatran Seudun Yrittäjät! Kutsumme teidät lämpimästi mukaan sääntömääräiseen vuosikokoukseemme, joka järjestetään 18.10. klo 18.00. Kokouspaikkana toimii Kulttuuritalo Virta – Taiteilijalämpiö.