Kaarinan Yrittäjät

Kaarinan Yrittäjät on paikallinen edunvalvojasi ja tarjoaa parhaat verkostoitumismahdollisuudet!

Tervetuloa sivuillemme!

Olemme paikallisten yrittäjien aktiivinen yhteisö. Uskomme yrittäjyyteen ja luomme työtä ja tulevaisuutta. Tule mukaan toimintaamme, yhdessä olemme enemmän!

Mitä me teemme

Mitä me teemme

Kaarinan Yrittäjät ry on Suomen Yrittäjien paikallisyhdistys. Yhdistys toimii parantaakseen yritysten ja yrittäjien toimintaedellytyksiä, pitäen tiivistä yhteyttä Kaarinan kaupungin johtoon ja eri toimielimiin. Järjestämme jäsenistölle tapahtumia ja koulutuksia ajankohtaisista aiheista. Tilaisuuksissa pääset verkostoitumaan muiden paikallisten yrittäjien kanssa.

Keitä me olemme?

Keitä me olemme?

Paikallisyhdistyksemme hallituksessa tehdään päätökset siitä, millaista toimintaa Yrittäjillä on paikkakunnallamme. Ota meihin yhteyttä, jos haluat kuulla lisää toiminnasta tai työstä yrittäjien asian eteen. Yhteystietosivuiltamme voit hakea myös koko maanlaajuisen yrittäjäjärjestön yhteystietoja.

Tutustu jäsenetuihimme

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Tule mukaan tapahtumiimme

Katso paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset tapahtumamme ja koulutuksemme tästä.

Lue tuoreimmat yrittäjäuutiset

Paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset uutisemme kertovat, mitä tapahtuu ja mitä yrittäjien tulee tietää juuri nyt.

Uutiset

18.5.2022 Uutinen

Kriittiset hämäläiset kipuavat kohti yrittäjämyönteisempiä kuntia

Yrittäjien kuntabarometri julkaistiin keskiviikkona 18.5. Vaasassa. Lähes 10 000 yrittäjää kertoi mielipiteensä oman kotikuntansa elinkeinopolitiikasta. Kanta-Häme nousi tuloksissa kohisten, mutta tehtävää vielä riittää.