Kälviän Yrittäjät

Kälviän Yrittäjät

Tervetuloa Kälviän Yrittäjien uusille verkkosivuille!

Olemme paikallisten yrittäjien aktiivinen yhteisö. Uskomme yrittäjyyteen ja luomme työtä ja tulevaisuutta. Tule mukaan toimintaamme, yhdessä olemme enemmän!

Kälviän Yrittäjät ry on yksi Keskipohjanmaan aluejärjestön 22 paikallisyhdistyksestä. Kälvän Yrittäjät ry on perustettu 23.2.1978 ja siihen kuuluu tällä hetkellä 80 jäsentä (11/2021). Mukana on yrittäjiä kaikilta toimialoilta. 

Paikallisyhdistyksenä järjestömme tärkein tehtävä on edustaa jäsenkuntaamme suhteessa kunnanhallintoon tekemällä sille yksityisen yrittäjäkunnan taloudellista, yhteiskunnallista ja työmarkkinapoliittista asemaa edistäviä ja tukevia esityksiä ja aloitteita sekä antamalla lausuntoja. Huolehdimme jäsenistämme järjestämällä kokouksia sekä virkistys- ja vapaa-ajantoimintaa. Järjestömme tavoite on koota yksityinen yrittäjäkunta kiinteäksi ammatilliseksi yhteenliittymäksi.  

Tule sinäkin mukaan paikalliseen toimintaan ja verkostoidu!

Jussi Riikonen

Mitä me teemme

Me pidämme yhtä ja yrittäjän puolta. Yrittäjyyteen mahtuu haasteita ja iloa, menetyksiä ja menestystä. Yrittäjäyhteisö tukee toinen toistaan. Järjestämme tapahtumia ja tutustumme yrittäjiin ympäri Suomen. Verkostostamme löydät avun, kun sitä tarvitset.

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Lue tuoreimmat yrittäjäuutiset

Paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset uutisemme kertovat, mitä tapahtuu ja mitä yrittäjien tulee tietää juuri nyt.