Kempeleen Yrittäjät

Kempeleen Yrittäjät

Kempeleen Yrittäjät ry

Olemme kempeleläisten yrittäjien aktiivinen yhteisö. Uskomme yrittäjyyteen ja luomme työtä ja tulevaisuutta. Järjestämme erilaisia tapahtumia ja koulutuksia sekä tarjoamme paikallisia etuja. Pyrimme mahdollisuuksien mukaan käyttämään paikallisten yrittäjien palveluita ja tuotteita omassa toiminnassamme. Teemme enenevässä määrin yhteistyötä Kempeleen kunnan kanssa elinvoiman ja yritystoiminnan edellytysten lisäämiseksi.

Kempeleen yrittäjien toimintasuunnitelma 2024

Tule mukaan Kempeleen Yrittäjiin!

Yrittäjien jäsenenä nautit rahanarvoisista eduista ja saat mm. maksutonta talous- ja lakineuvontaa. Paikallisten yrittäjien verkosto lisää bisnesmahdollisuuksia ja luonnollisesti myös mahdollisuuden vertaiskeskusteluille kaikenkokoisten yritysten omistajille. Hyvinvointi ja antoisa vapaa-aika on tärkeää!

Jäsenpostit

Toukokuu 1 2024

Maaliskuu1 2024

Helmikuu1 2024                        Helmikuu 2 2024

Tammikuu1 2024                      Tammikuu2 2024 

Joulukuu1 2023                        Joulukuu2 2023

Marraskuu1 2023                      Marraskuu2 2023                      Marraskuu3 2023

Lokakuu2 2023

Lokakuu1 2023

Syyskuu 2023

Toiminta ja tapahtumat

Järjestämme yhteisiä vapaamuotoisia tilaisuuksia, aamiaistapahtumia, koulutusta ja monenlaisia muita tapahtumia alueen muiden yrittäjien ja yrittäjäyhdistysten kanssa. Yrittäjät käyvät myös keskenään kauppaa ja muodostavat kumppanuussuhteita. Eletään ajassa!

Keitä me olemme?

Paikallisyhdistyksemme on verkosto monialaisia ja eri kokoisia yrittäjiä ja yrityksiä. Hallituksessa tehdään päätökset siitä, millaista toimintaa meillä Kempeleessä on. Ota meihin yhteyttä, jos haluat kuulla lisää tai ehdottaa jotain toimintaa järjestettäväksi.

Yläpalkin yhteystietosivuilta voit hakea maanlaajuisen yrittäjäjärjestön yhteystietoja.

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu paikallisesti ja alueellisesti.

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien alueelliset edut löytyvät PPY:n sivuilta.
Valtakunnalliset jäsenedut löytyvät sivun yläpalkista.

Tule mukaan tapahtumiimme

Katso paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset tapahtumamme ja koulutuksemme tästä.

Lue tuoreimmat yrittäjäuutiset

Paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset uutisemme kertovat, mitä tapahtuu ja mitä yrittäjien tulee tietää juuri nyt.