Kempeleen Yrittäjät

Kempeleen Yrittäjät

Olemme kempeleläisten yrittäjien aktiivinen yhteisö. Uskomme yrittäjyyteen ja luomme työtä ja tulevaisuutta. Järjestämme erilaisia tapahtumia ja koulutuksia sekä tarjoamme paikallisia etuja. Pyrimme mahdollisuuksien mukaan käyttämään paikallisten yrittäjien palveluita ja tuotteita omassa toiminnassamme. Teemme enenevässä määrin yhteistyötä Kempeleen kunnan kanssa elinvoiman ja yritystoiminnan edellytysten lisäämiseksi.

Tule mukaan Kempeleen Yrittäjiin!

Yrittäjien jäsenenä nautit rahanarvoisista eduista ja saat mm. maksutonta talous- ja lakineuvontaa. Paikallisten yrittäjien verkosto lisää bisnesmahdollisuuksia ja luonnollisesti myös mahdollisuuden vertaiskeskusteluille kaikenkokoisten yritysten omistajille. Hyvinvointi ja antoisa vapaa-aika on tärkeää!

Toiminta ja tapahtumat

Järjestämme yhteisiä vapaamuotoisia tilaisuuksia, aamiaistapahtumia, koulutusta ja monenlaisia muita tapahtumia alueen muiden yrittäjien ja yrittäjäyhdistysten kanssa. Yrittäjät käyvät myös keskenään kauppaa ja muodostavat kumppanuussuhteita. Eletään ajassa!

Keitä me olemme?

Paikallisyhdistyksemme on verkosto monialaisia ja eri kokoisia yrityksiä ja yrittäjiä. Hallituksessa tehdään päätökset siitä, millaista toimintaa meillä Kempeleessä on. Ota meihin yhteyttä, jos haluat kuulla lisää tai ehdottaa jotain toimintaa järjestettäväksi.

Yläpalkin yhteystietosivuilta voit hakea maanlaajuisen yrittäjäjärjestön yhteystietoja.

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu paikallisesti ja alueellisesti.

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien alueelliset edut löytyvät PPY:n sivuilta.
Valtakunnalliset jäsenedut löytyvät sivun yläpalkista.

Tule mukaan tapahtumiimme

Katso paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset tapahtumamme ja koulutuksemme tästä.

Lue tuoreimmat yrittäjäuutiset

Paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset uutisemme kertovat, mitä tapahtuu ja mitä yrittäjien tulee tietää juuri nyt.