Kempeleen Yrittäjät

Kempeleen Yrittäjät

Olemme kempeleläisten yrittäjien aktiivinen yhteisö. Uskomme yrittäjyyteen ja luomme työtä ja tulevaisuutta. Järjestämme erilaisia tapahtumia ja koulutuksia sekä tarjoamme paikallisia etuja. Pyrimme mahdollisuuksien mukaan käyttämään paikallisten yrittäjien palveluita ja tuotteita omassa toiminnassamme. Teemme enenevässä määrin yhteistyötä Kempeleen kunnan kanssa elinvoiman ja yritystoiminnan edellysten lisäämiseksi.

Tule mukaan Yrittäjiin!

Yrittäjien jäsenenä nautit rahanarvoisista eduista ja saat maksutonta lakineuvontaa.

Toiminta

Toiminta

Verkostoituminen on päivän sana ja niin on jatkuva kehittyminen sekä ajassa eläminenkin.
Järjestämme yhteisiä vapaamuotoisia tilaisuuksia, aamiaistapahtumia, koulutusta ja yhteisiä tapahtumia alueen muiden yrittäjien kanssa. Verkosto on rinnallasi kun sitä tarvitset!

Keitä me olemme?

Keitä me olemme?

Paikallisyhdistyksemme hallituksessa tehdään päätökset siitä, millaista toimintaa Yrittäjillä on paikkakunnallamme. Ota meihin yhteyttä, jos haluat kuulla lisää toiminnasta tai työstä yrittäjien asian eteen. Yhteystietosivuiltamme voit hakea myös koko maanlaajuisen yrittäjäjärjestön yhteystietoja.

Tutustu jäsenetuihimme

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Tule mukaan tapahtumiimme

Katso paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset tapahtumamme ja koulutuksemme tästä.

Lue tuoreimmat yrittäjäuutiset

Paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset uutisemme kertovat, mitä tapahtuu ja mitä yrittäjien tulee tietää juuri nyt.