Kempeleen Yrittäjät

Paikalliset edut vain jäsenille

Jos haluat tarjota kempeleläisille jäsenyrittäjille jonkin etuisuuden omista tuotteista tai palveluista, kerro siitä meille (kempeleen@yrittajat.fi). Etu voi olla kertaluontoinen, jatkuva tai kampanjanomainen. Paikallisia etuja lisätään jatkuvasti ja sitä mukaan kun niitä tarjolle tulee.

ZEMPPI AREENA

Zemppi Areena tarjoaa 5 € alennuksen järjestämiinsä tapahtumiin. Edun saa käyttöönsä esittämällä voimassa olevan jäsenkortin ostohetkellä. Jäsenetuliput ostetaan Zemppi Areenan 2 krs kioskista.

KATSO TAPAHTUMAT

KONFFA

Murhamysteeri on hulvattoman hauska 1920-luvun Chicagoon sijoittuva ohjelmapalvelu, joka sopii kaikenlaisiin yritystapahtumiin.
Saat 150 euron suuruisen alennuksen yli 15 henkilön Murhamysteeri-ohjelmapalvelusta. Yksi alennuskerta per yritys/ vuosi. Varauksen yhteydessä on ilmoitettava jäsennumero.

Varaukset ja lisätiedot

ZIMMARI

Virkistysuimala Zimmari ja Kempeleen Yrittäjäyhdistys ry ovat tehneet sopimuksen uintimaksuista. Sopimus koskee Yrittäjäyhdistyksen kaikkia yrittäjäjäseniä.
Uimaan tuleva henkilö näyttää jäsenkortin kassalla.
Uintimaksu on 5,50 € / krt.

LAKEUDEN KATSASTUS

Tiedoksi uusille jäsenille ja kertauksena vanhoille: Lakeuden Katsastus on Takatie 7:ssä toimiva kempeleläinen katsastusalan yritys.
Tarjoamme yrittäjän henkilökohtaisten ajoneuvojen määräaikaiskatsastuksesta 10 % alennuksen. Jäsenkorttia vastaan. (alennusta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin)
Ajanvaraus kätevästi netissä www.avainasemat.fi tai soittamalla 08 5546707