Kempeleen Yrittäjät
pexels

Toiminta

Yhdistyksen toiminta on monipuolista, kaikenlaisille yrittäjille sopivaa aina jaksamisesta ja hyvinvoinnista bisnesmahdollisuuksien tarjoamiseen. Myös kuntayhteistyön jatkuva vahvistaminen ja yrittäjyyskasvatus sekä erilaiset koulutukset ovat tärkeä osa toimintaamme. Ennenkaikkea toiminta on jäsenten toiveiden mukaista. Tehdään juttuja yhdessä!

Jäsenkirje ja sosiaalinen media

Parhaiten pysyt toiminnan kurveissa mukana kun seuraat meitä Facebookissa ja Instragramissa.

Jäsenkirje tulee sähköpostiisi kerran tai pari kuukaudessa. Tuorein jäsenkirje löytyy aina tämän sivustomme etusivulta, kohdasta Ajankohtaista.

MYYNTIPAIKKA KEKIN OTTELUSSA?

Varaa heti oma paikkasi!
Yrittäjäyhdistys teki yhteistyösopimuksen Kempeleen Kirin miesten pesäpallojoukkueen kanssa. Sopimuksen puitteisSa kaikilla jäsen yrittäjillämme on maksutta mahdollisuus varata esittelypöytä katsomoalueellaa olevasta ikkunallisesta, valoisasta teltasta ja esitellä siellä tuotteitaan ja palveluitaan. Ainoa, asia minkä rajaamme myynnistä on pois on makkaran myynti, sen hoitaa KeKin kioski. Muunlaista syötävää voi mielinmäärin myydä ja maistattaa, palveluita esitellä ja tuotteita kaupitella. Arvontaa saa harrastaa ja tuoda näytille vaikka auton!
Sopimus on voimassa koko runkosarjan ajan ja yhdellä kerralla telttaan mahtuu 2-4 esittelypaikkaa. Esittelypaikka laitetaan valmiiksi ja voit tulla asettelemaan oman pisteesi kuntoon hyvissä ajoin ennen ottelun alkua. Yrittäjäyhteistyötä ja esittelypaikkaa mainostetaan ottelun aikana, joten kävijöitä riittää.
Muilla Kempeleen ja Lakeuden alueen yrittäjillä on tietenkin mahdollisuus hyödyntää tämä esittelypaikkamahdollisuus. Heille pöytäapikka on 50 €/ottelu. Varaukset niinikään alussa mainituille yhteyshenkilöille.

Sami Salorannan tavoittaa puh. 040 7454 136, Taiton 040 5286 734 ja Pian 040 7507 710