Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Klaukkalan Yrittäjät

Klaukkalan Yrittäjät Ry

Perustettu 1987, yhdistyksen jäsenmäärä on noin 300 yritystä.

Klaukkalan Yrittäjät toimii jäsenenä aluejärjestönsä Uudenmaan Yrittäjät ry:n kautta Suomen Yrittäjiin. Toiminnan painopistealueet: Yrittäjäpoliittinen edunvalvonta ja alueen kehittäminen yritysten toimintaedellytyksiä vastaavaksi ja tutustuttaa paikalliset yrittäjät toisiinsa, sekä lähentää yhteistyömahdollisuuksia mm. verkostoitumisella. Pyrimme edesauttamaan, että kuntalaiset käyttävät kunnan yritysten tarjoamia palveluja ja teemme systemaattisesti yrittäjyyskasvatusta yhteistyössä Nurmijärven kunnan ja muiden yrittäjäyhdistysten kanssa.

Klaukkalan joulukatu on järjestetty vuodesta 1997 lähtien. Avajaiset aina perinteisesti marraskuun lopulla.

Tervetuloa sivuillemme!

Olemme paikallisten yrittäjien aktiivinen yhteisö. Uskomme yrittäjyyteen ja luomme työtä ja tulevaisuutta. Tule mukaan toimintaamme, yhdessä olemme enemmän!

Jussi Riikonen

Mitä me teemme

Me pidämme yhtä ja yrittäjän puolta. Yrittäjyyteen mahtuu haasteita ja iloa, menetyksiä ja menestystä. Yrittäjäyhteisö tukee toinen toistaan. Järjestämme tapahtumia ja tutustumme yrittäjiin ympäri Suomen. Verkostostamme löydät avun, kun sitä tarvitset.

Keitä me olemme?

Paikallisyhdistyksemme hallituksessa tehdään päätökset siitä, millaista toimintaa Yrittäjillä on paikkakunnallamme. Ota meihin yhteyttä, jos haluat kuulla lisää toiminnasta tai työstä yrittäjien asian eteen. Yhteystietosivuiltamme voit hakea myös koko maanlaajuisen yrittäjäjärjestön yhteystietoja.

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Tule mukaan tapahtumiimme

Katso paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset tapahtumamme ja koulutuksemme tästä.

Lue tuoreimmat yrittäjäuutiset

Paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset uutisemme kertovat, mitä tapahtuu ja mitä yrittäjien tulee tietää juuri nyt.