Tietoa Kotkan Yrittäjistä

Aluejärjestömme Kymen Yrittäjät ry, jonka varsinaisia jäseniä ovat kaikki paikallisyhdistykset Kymenlaakson kunnista, järjestää tilaisuuksia ja tarjoaa palveluja myös suoraan meille Kotkan Yrittäjille. Alueellinen edunvalvonta on tietysti toiminnan kantava ajatus. Kymen Yrittäjien toiminnan piirissä on noin 2000 yrittäjää. Kuulumme Suomen Yrittäjiin aluejärjestömme kautta. Suomen Yrittäjät ry:n toiminnan painopiste on valtakunnallinen edunvalvonta. Lisäksi Suomen Yrittäjät tarjoavat mm. valtakunnallisia jäsenetuja ja asiantuntijapalveluja suoraan Kotkan yrittäjien jäsenille.

Vuonna 1978 perustettu Kotkan Yrittäjät Ry toimii Kotkan alueella parantaen yrittäjien ja pienten- ja keskisuurten yritysten toimintaedellytyksiä. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi Kotkan Yrittäjät pitää tiivistä yhteyttä Kotkan kaupungin johtoon ja eri toimielimiin sekä tekee yhteistyötä mm. Cursor Oy:n ja sen tytäryhtiöiden ja talousalueen muiden yrittäjäyhdistysten kanssa.

Suomen Yrittäjien neuvontapalvelu tarjoaa lähes 100 asiantuntijan verkoston käyttöösi, lisäksi käytössäsi ovat aluejärjestön tarjoamat neuvontapalvelut.

Tule mukaan Kotkan Yrittäjiin. Mitä enemmän meitä on, sitä enemmän merkitystä meillä on!