Lappeenrannan Yrittäjät

Lappeenrannan Yrittäjät

Lappeenrannan Yrittäjät ry on yksi Suomen Yrittäjien vanhimmista paikallisyhdistyksistä, yhdistys on perustettu vuonna 1869. Toimimme aktiivisesti Lappeenrannan alueella edistäen yrittäjyyttä, tervettä kilpailua ja yritysten välistä verkostoitumista. Lisäksi olemme kahdensuuntainen viestiväylä päättäjiin ja sidosryhmiin.

Jo yli 800 alueen yrittäjää on valinnut jäsenyytemme. Tuuthan sieki mukaan!

Tervetuloa sivuillemme!

Ajankohtaista

Jaamme paikalliset, ajankohtaiset uutisemme LRY.n Facebook -sivuille. Näet sieltä viimeisimmät päivityksemme tulevista tapahtumista. Jaamme siellä myös EKY.n ajankohtaisia kuulumisia ja koulutuksia.

Lappeenrannan Yrittäjien uutisia

25.1.2024 Uutinen

Italian matka 18.-21.3.2024

Lähde kanssamme tutustumaan Italian markkinaan ja paikalliseen yrittäjyyteen Milano 18.-21.3.2024 Alustava vierailuohjelma (pidätämme oikeuden muutoksiin): Ma: lounas ja yritysvierailu viinitila & viinien maistelu Azienda…

Keitä me olemme?

Paikallisyhdistyksemme hallituksessa tehdään päätökset siitä, millaista toimintaa Yrittäjillä on paikkakunnallamme. Ota meihin yhteyttä, jos haluat kuulla lisää toiminnasta tai työstä yrittäjien asian eteen. Yhteystietosivuiltamme voit hakea myös koko maanlaajuisen yrittäjäjärjestön yhteystietoja.

Katso ajankohtaiset tapahtumamme

Saimaallakin yrittäjä kohtaa tuulta ja poutaa!


Toimimme aktiivisesti edistäen yrittäjyyttä, tervettä kilpailua ja yritysten välistä verkostoitumista. Tuuthan sieki mukaan!

Lehtiliitteet

Syksy 2023

Kevät 2023