Lounais-Helsingin Yrittäjät

Tervetuloa sivuillemme!

Lounais-Helsingin Yrittäjät on yksi Helsingin Yrittäjien kuudesta paikallisyhdistyksestä. Uskomme yrittäjyyteen ja olemme mukana yrittäjän arjessa. Tule mukaan toimintaamme, yhdessä olemme enemmän!

Lue tuoreimmat uutiset

16.5.2022 Uutinen

Puistojoogaa jo kolmatta vuotta Jätkäsaaren Hyväntoivonpuistossa

Vuoden Jätkäsaari-teko 2021 -palkinnon saanut Kirsi Kankaanpää ohjaa joogaa Hyväntoivonpuistossa. Ison suosion saavuttanut puistojooga on toiminut viime vuosina myös monen etätyöläisen päivän tauottajana ja…

Katso tapahtumamme ja koulutuksemme

Tutustu hallitukseen

Tutustu hallitukseen

Lounais-Helsingin Yrittäjien hallitus edistää yrittäjyyttä kaupungin lounaisissa osissa. Olemme yhteisellä asialla, eli ota meihin yhteyttä, jos haluat tulla mukaan toimintaamme tai kuulla ja keskustella työstämme yrittäjien asian eteen.

Tutustu jäsenetuihimme

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin niin valtakunnallisesti kuin alueellisesti. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Helsingin Yrittäjät - Paikallisesti

Helsingin Yrittäjät – Paikallisesti

Tiesitkö? Lounais-Helsingin Yrittäjät on yksi Helsingin Yrittäjien kuudesta paikallisyhdistyksestä. Yhteistyössä kaikkien näiden yhdistysten kanssa järjestämme aktiivisesti tapahtumia ja koulutuksia, jotka ovat avoimia kaikille Helsingin alueen jäsenille. Tutustu paikallisyhdistysten yhteiseen Paikallisesti-sivustoon, josta löydät kootusti kaikki alueen uutiset ja tapahtumatarjonnan.