Helsingin Yrittäjät - Lounais-Helsinki Helsingin Yrittäjät

Lounais-Helsingin Yrittäjät

Tervetuloa sivuillemme!

Lounais-Helsingin Yrittäjät on yksi Helsingin Yrittäjien kuudesta paikallisyhdistyksestä. Uskomme yrittäjyyteen ja olemme mukana yrittäjän arjessa. Tule mukaan toimintaamme, yhdessä olemme enemmän!

Helsingin Yrittäjien paikallisyhdistysten tapahtumat

Lounais-Helsingin Yrittäjien tuoreimmat uutiset

21.5.2024 Uutinen

Kysymyksiä ja vastauksia ChatGPT:stä 3.6. klo 18-20

Maksuttoman ChatGPT-verkkokurssin (osa 2) esittelytilaisuus järjestetään Fennia talolla maanantaina 3.6. klo 18-20. Helsingin Yrittäjien paikallisyhdistykset tarjoavat tämän upean tapahtuman Helsingin Yrittäjien jäsenille. Esittelytilaisuudessa voit…

Tutustu Lounais-Helsingin Yrittäjien hallitukseen

Lounais-Helsingin Yrittäjien hallitus edistää yrittäjyyttä kaupungin lounaisissa osissa. Olemme yhteisellä asialla, eli ota meihin yhteyttä, jos haluat tulla mukaan toimintaamme tai kuulla ja keskustella työstämme yrittäjien asian eteen.

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin niin valtakunnallisesti kuin alueellisesti. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Paikallisesti-tunnus

Helsingin Yrittäjät – Paikallisesti

Tiesitkö? Lounais-Helsingin Yrittäjät on yksi Helsingin Yrittäjien kuudesta paikallisyhdistyksestä. Yhteistyössä kaikkien näiden yhdistysten kanssa järjestämme aktiivisesti tapahtumia ja koulutuksia, jotka ovat avoimia kaikille Helsingin alueen jäsenille. Tutustu paikallisyhdistysten yhteiseen Paikallisesti-sivustoon, josta löydät kootusti kaikki alueen uutiset ja tapahtumatarjonnan.

Seuraa meitä Facebookissa