Lounais-Helsingin Yrittäjät

Tervetuloa sivuillemme!

Lounais-Helsingin Yrittäjät on yksi Helsingin Yrittäjien kuudesta paikallisyhdistyksestä. Uskomme yrittäjyyteen ja olemme mukana yrittäjän arjessa. Tule mukaan toimintaamme, yhdessä olemme enemmän!

Katso tapahtumamme ja koulutuksemme

Mies käärii hihat
Maksuton

Lue tuoreimmat uutiset

26.11.2021 Uutinen

Hyvinvointiloma yrittäjille 9.-14.5.2022.

Vietä kevään rentouttavin yrittäjien loma Pajulahden liikuntakeskuksessa! Pääset rentoutumaan ja pohtimaan elämän ja yrittäjyyden teemoja yhdessä ammattilaisten ja muiden yrittäjien kanssa. Työnohjauspajoista saat sparraavaa…

Tutustu hallitukseen

Tutustu hallitukseen

Lounais-Helsingin Yrittäjien hallitus edistää yrittäjyyttä kaupungin lounaisissa osissa. Olemme yhteisellä asialla, eli ota meihin yhteyttä, jos haluat tulla mukaan toimintaamme tai kuulla ja keskustella työstämme yrittäjien asian eteen.

Tutustu jäsenetuihimme

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin niin valtakunnallisesti kuin alueellisesti. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Helsingin Yrittäjät - Paikallisesti

Helsingin Yrittäjät – Paikallisesti

Tiesitkö? Lounais-Helsingin Yrittäjät on yksi Helsingin Yrittäjien kuudesta paikallisyhdistyksestä. Yhteistyössä kaikkien näiden yhdistysten kanssa järjestämme aktiivisesti tapahtumia ja koulutuksia, jotka ovat avoimia kaikille Helsingin alueen jäsenille. Tutustu paikallisyhdistysten yhteiseen Paikallisesti-sivustoon, josta löydät kootusti kaikki alueen uutiset ja tapahtumatarjonnan.