Helsingin Yrittäjät - Lounais-Helsinki Helsingin Yrittäjät

Lounais-Helsingin Yrittäjät

Tervetuloa sivuillemme!

Lounais-Helsingin Yrittäjät on yksi Helsingin Yrittäjien kuudesta paikallisyhdistyksestä. Uskomme yrittäjyyteen ja olemme mukana yrittäjän arjessa. Tule mukaan toimintaamme, yhdessä olemme enemmän!

Lue Lounais-Helsingin Yrittäjien tuoreimmat uutiset

5.1.2023 Uutinen

Valintani ja arvoni vuonna 2023- Yrittäjien työpaja 21.1.2023 klo 11-14 Triplan Fokus-tilassa

Työpajassa virittäydytään uuteen vuoteen ja pohditaan uraa, arjen risteyskohtia ja valintoja. Yksilö- ja ryhmäharjoitteiden kautta jokainen pääsee työstämään toiveitaan vuodelle 2023, vahvistamaan omaa toimijuuttaan…

Katso Lounais-Helsingin Yrittäjien tapahtumat ja koulutukset

Maksuton
Koulutukset ja seminaarit

Yrittäjän työpaja1

Maksuton
Tutustu Lounais-Helsingin Yrittäjien hallitukseen

Tutustu Lounais-Helsingin Yrittäjien hallitukseen

Lounais-Helsingin Yrittäjien hallitus edistää yrittäjyyttä kaupungin lounaisissa osissa. Olemme yhteisellä asialla, eli ota meihin yhteyttä, jos haluat tulla mukaan toimintaamme tai kuulla ja keskustella työstämme yrittäjien asian eteen.

Tutustu jäsenetuihimme

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin niin valtakunnallisesti kuin alueellisesti. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Helsingin Yrittäjät - Paikallisesti

Helsingin Yrittäjät – Paikallisesti

Tiesitkö? Lounais-Helsingin Yrittäjät on yksi Helsingin Yrittäjien kuudesta paikallisyhdistyksestä. Yhteistyössä kaikkien näiden yhdistysten kanssa järjestämme aktiivisesti tapahtumia ja koulutuksia, jotka ovat avoimia kaikille Helsingin alueen jäsenille. Tutustu paikallisyhdistysten yhteiseen Paikallisesti-sivustoon, josta löydät kootusti kaikki alueen uutiset ja tapahtumatarjonnan.

Seuraa meitä Facebookissa