Loviisan Yrittäjät, Lovisa Företagare rf

Loviisa Boost

Boostia Loviisaan – Loviisasta yrittämisen ykkönen! 

Loviisan Yrittäjät ry käynnistää elokuun alussa hankkeen, jolla on kunnianhimoiset tavoitteet. Loviisa Boost -tähtää suunnitelmaan, jonka tavoitteena on viedä yrittäjyys Loviisassa ja lähialueilla uudelle tasolle ja tehdä alueesta Suomen kiinnostavin paikka yrittää ja luoda uutta. Tätä kaikkea on tarkoitus tehdä yhteistyössä loviisalaisten yrittäjien ja tärkeiden sidosryhmien kanssa.

Loviisa Boost -hankkeen tarkoituksena on selvittää, millaisia tarpeita Loviisan alueen yrityksillä ja yrittäjillä on alueen ja oman toimintansa kehittämiseksi. Aidosti yritysten ääntä kuunteleva selvitys haluaa myös esille hyvät ideat, uudet ajatukset ja rohkeat avaukset. Hanke on luonteeltaan esiselvityshanke, jonka lopputuloksen ratkaisevat yritysten tarpeet.

Hanke käynnistyy yrityskenttään tehtävällä kyselyllä ja haastatteluilla. Loviisan Yrittäjät ry:n hankekumppani, Pro Growth Consulting Oy tulee tekemään käytännön tutkimustyön ja lanseeraa kyselyn loviisalaisille yrityksille elokuun aikana. Esiselvityksen tulokset ja jatkosuunnitelmat julkaistaan lokakuun aikana.

Tulemme viestimään ja päivittämään hankkeen etenemistä Loviisan Yrittäjien eri viestintäkanavissa säännöllisesti. Pysy siis kuulolla!

Osallistu kyselyyn ja vaikuta!

Osallistu kyselyyn ja vaikuta!

Yrittäjä! Nyt on sinun hetkesi vaikuttaa. Kerro mielipiteesi Loviisan kehittämisestä ja osallistu kyselyyn!