Loviisan Yrittäjät, Lovisa Företagare rf

Merkityksellinen vuosi 2021

Vuosi 2021 oli yhdistyksessämme vauhdikas ja antoisa se piti sisällään aktiivista toimintaa Loviisan alueella edistäen yrittäjyyttä, tervettä kilpailua ja yritysten välistä verkostoitumista.

Loviisa on Suomen paras paikka yrittää

Lähdimme asettamaan meille kunnianhimoisia tavoitteita kuten että Loviisa on Suomen paras paikka yrittää sekä Loviisan Yrittäjät ovat vuoden 2021 paikallisyhdistys, nämä korkeat rimat tähtäimissä, saimmekin paljon hyvää aikeiseksi. Olemme avannet ”uusia ovia” jotka ovat tukeneet toimintamme kehitystä merkittävästi ja yhtenä suurena tekijänä olleet te yrittäjät ja yritykset Loviisan seudulla, teidän aktivoitumisenne ja mielenkiintonne osoittaminen sekä asenteenne yhteen hiileen puhaltaminen ovat aikaansaaneet suurimmat muutokset.

Tällä motivoinnilla kolmikantayhteistyö niin Loviisan kaupungin elinkeinon, kehitysyhtiö Cursorin ja Loviisan Yrittäjien välillä ovat olleet tiivistä ja saumatonta. Olemme saaneet aikaiseksi elinvoimaohjelman kaupungille, elinkeinoryhmän joka koostuu kaupungin johdon, virkamiesten, päättäjien, kehitysyhtiö Cursorilta edustajista sekä Loviisan Yrittäjien hallituksen jäsenistä. Näihin kokouksiin kutsumme lisäksi mukaan myös alan yrittäjiä ja asiantuntijoita tilanteen mukaan. Olemme kahdensuuntainen viestinviejä päättäjiin ja sidosryhmiin.

Mitä muuta merkityksellistä teimme viime vuonna, lisäsimme viestintäämme eri kanaviin ja yksi niistä on ollut kehuja saanut paikallislehdissä kirjoitettu kolumni. Jäsenille on pidetty tilaisuuksia, jotka verkostoivat ja antavat tukea, on ollut Y-aamubrunsseja, After Work, Asuntomessut 23 tilaisuuksia, Muoti showta, yrittäjäpäivä illallinen ja puhumattakaan meidän mahtavasta 70-vuotis juhlagaalastamme marraskuussa. Yksi, josta saamme olla todella ylpeitä Loviisassa, että joukkoomme on liittynyt vuoden aikana 55 uutta jäsentä ja Loviisan on vastaavalla ajalla rekisteröity 93 uutta yritystä prh:n rekisterin mukaan. Eli olemme + 20,1% jäsenkasvulla selkeällä kärkisijalla Uudellamaalla kun se koko Uudellamaalla oli keskiarvoltaan -0,83%. Jo 263 alueen yrittäjää on valinnut jäsenyytemme, kiitos että olette mukana ja koette Loviisan kehityksen tärkeäksi. Yhteisvoimalla viemme Loviisaa menestykseen!