Maskun Yrittäjät

Maskun Yrittäjät

Tervetuloa Maskun Yrittäjien sivuille!

Olemme paikallisten yrittäjien aktiivinen yhteisö. Uskomme yrittäjyyteen ja luomme työtä ja tulevaisuutta. Tule mukaan toimintaamme, yhdessä olemme enemmän!

Mitä me teemme

Mitä me teemme

Me pidämme yhtä ja yrittäjän puolta. Yrittäjyyteen mahtuu haasteita ja iloa, menetyksiä ja menestystä. Yrittäjäyhteisö tukee toinen toistaan. Järjestämme tapahtumia ja tutustumme yrittäjiin ympäri Suomen. Verkostostamme löydät avun, kun sitä tarvitset.

Keitä me olemme?

Keitä me olemme?

Paikallisyhdistyksemme hallituksessa tehdään päätökset siitä, millaista toimintaa Yrittäjillä on paikkakunnallamme. Ota meihin yhteyttä, jos haluat kuulla lisää toiminnasta tai työstä yrittäjien asian eteen. Yhteystietosivuiltamme voit hakea myös koko maanlaajuisen yrittäjäjärjestön yhteystietoja.

Maskun Yrittäjät on perustettu 25.3.1981.

Maskun Yrittäjät ry. toimii maskulaisten yrittäjien yrittäjä- ja talouspoliittisena edunvalvojana parantaen yritysten toimintaedellytyksiä. Yhdistys pyrkii luomaan yrittäjämyönteistä ilmapiiriä ja vaikuttamaan Maskun kunnan elinkeinopoliittiseen päätöksentekoon ja hallintoon.

Maskun Yrittäjissä on jäseniä lähes 200. Yhdistys on Varsinais-Suomen Yrittäjät ry:n jäsen ja sitä kautta kuuluu valtakunnalliseen Suomen Yrittäjät ry:n organisaatioon.

Maskun Yrittäjät järjestää kokouksia ja erilaisia tilaisuuksia. Lisäksi yhdistys huolehtii jäsentensä virkistys- ja vapaa-ajantoiminnasta järjestämällä erilaisia tapahtumia. Tapahtumissamme pääset verkostoitumaan muiden yrittäjien kanssa ja löydät yhteistyökumppaneita. Yrittäjäjärjestön jäsenenä voit hyödyntää jäsenetuja ja neuvontapalveluja.

Olet tervetullut joukkoomme!

Tutustu jäsenetuihimme

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Tule mukaan tapahtumiimme

Katso paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset tapahtumamme ja koulutuksemme tästä.

Lue tuoreimmat yrittäjäuutiset

Paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset uutisemme kertovat, mitä tapahtuu ja mitä yrittäjien tulee tietää juuri nyt.