Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Orimattilan Yrittäjät

Orimattilan Yrittäjät

Orimattilan Yrittäjät on aktiivinen, paikallisten yrittäjien arjessa oleva verkosto. Jäsenistömme koostuu reilusta 250 jäsenyrityksestä. Olet tervetullut toimintaamme juuri sellaisena kuin olet, oli yrityksesi iso tai pieni.

Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa

Tervetuloa sivuillemme!

Orimattilan Yrittäjät on perustettu vuonna 1934. Yhdistys on kaupungissa toimivien yrittäjien ja yritysten etujärjestö, joka valvoo yrittäjien ja yritysten toiminnallisia ja taloudellisia etuja kuntatasolla.

Katso tapahtumamme ja koulutuksemme

Lue tuoreimmat uutisemme

18.4.2024 Uutinen

Henri Heikkilä on Orimattilan vuoden Nuori Yrittäjä

Orimattilan Yrittäjät valitsivat 35- vuotiaan Kuljetus H. Heikkilä Oy:n yrittäjän Henrin vuoden 2024 Nuoreksi Yrittäjäksi. Henrin yritys on tunnettu hyvämaineisena maa-aines- ja asfalttikuljetuksiin keskittyneenä…

Jussi Riikonen

Mitä me teemme

Me pidämme yhtä ja yrittäjän puolta. Yrittäjyyteen mahtuu haasteita ja iloa, menetyksiä ja menestystä. Yrittäjäyhteisö tukee toinen toistaan. Järjestämme tapahtumia ja tutustumme yrittäjiin ympäri Suomen. Verkostostamme löydät avun, kun sitä tarvitset.

Keitä me olemme?

Paikallisyhdistyksemme hallituksessa tehdään päätökset siitä, millaista toimintaa Yrittäjillä on paikkakunnallamme. Ota meihin yhteyttä, jos haluat kuulla lisää toiminnasta tai työstä yrittäjien asian eteen. Yhteystietosivuiltamme voit hakea myös koko maanlaajuisen yrittäjäjärjestön yhteystietoja.

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Tule mukaan tapahtumiimme

Katso paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset tapahtumamme ja koulutuksemme tästä.

Lue tuoreimmat yrittäjäuutiset

Paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset uutisemme kertovat, mitä tapahtuu ja mitä yrittäjien tulee tietää juuri nyt.

Yrittäjien ystävänkirja

24.1.2023 Uutinen

Yrittäjien Ystävänkirja: Niina Saarinen

Orimattilan Yrittäjien ystävänkirjan kysymykset sai vastattavakseen tällä kertaa yhdistyksen uusi puheenjohtaja Niina Saarinen. Syntyperäinen orimattilalainen Niina on myös suhteellisen tuore lounaskahvilayrittäjä. Kuka olet? -…