Orimattilan Yrittäjät

Orimattilan Yrittäjät

Tervetuloa sivuillemme!

Orimattilan Yrittäjät on perustettu vuonna 1933. Yhdistys on kaupungissa toimivien yrittäjien ja yritysten etujärjestö, joka valvoo yrittäjien ja yritysten toiminnallisia ja taloudellisia etuja kuntatasolla.

Lue tuoreimmat uutisemme

12.5.2022 Uutinen

Valoa Orimattilaan

Jouluun on enää alle 100 päivää. On siis aika tarkentaa toimintasuunnitelmaa kausi/jouluvalo-projektissamme. Projektissammehan on ajatuksena elävöittää kaupunkimme keskustan katukuvaa ja tuoda lämmintä tunnelmaa pimeään…

24.1.2023 klo 12:57 Uutinen

Seuraa meitä Instagramissa

Mitä me teemme

Mitä me teemme

Me pidämme yhtä ja yrittäjän puolta. Yrittäjyyteen mahtuu haasteita ja iloa, menetyksiä ja menestystä. Yrittäjäyhteisö tukee toinen toistaan. Järjestämme tapahtumia ja tutustumme yrittäjiin ympäri Suomen. Verkostostamme löydät avun, kun sitä tarvitset.

Keitä me olemme?

Keitä me olemme?

Paikallisyhdistyksemme hallituksessa tehdään päätökset siitä, millaista toimintaa Yrittäjillä on paikkakunnallamme. Ota meihin yhteyttä, jos haluat kuulla lisää toiminnasta tai työstä yrittäjien asian eteen. Yhteystietosivuiltamme voit hakea myös koko maanlaajuisen yrittäjäjärjestön yhteystietoja.

Tutustu jäsenetuihimme

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Tule mukaan tapahtumiimme

Katso paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset tapahtumamme ja koulutuksemme tästä.

Lue tuoreimmat yrittäjäuutiset

Paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset uutisemme kertovat, mitä tapahtuu ja mitä yrittäjien tulee tietää juuri nyt.

Yrittäjien ystävänkirja

24.1.2023 Uutinen

Yrittäjien Ystävänkirja: Niina Saarinen

Orimattilan Yrittäjien ystävänkirjan kysymykset sai vastattavakseen tällä kertaa yhdistyksen uusi puheenjohtaja Niina Saarinen. Syntyperäinen orimattilalainen Niina on myös suhteellisen tuore lounaskahvilayrittäjä. Kuka olet? -…