Paimion Yrittäjät

Tervetuloa sivuillemme!
Olemme paikallisten yrittäjien aktiivinen yhteisö. Uskomme yrittäjyyteen ja luomme työtä ja tulevaisuutta. Tule mukaan toimintaamme, yhdessä olemme enemmän!

Paimion Yrittäjät ry on aktiivinen paikallisyhdistys, jossa toiminta on monipuolista.
Järjestämme jäsenille monenlaista ohjelmaa koulutuksista juhliin ja olemme jatkuvassa vuoropuhelussa Paimion kaupungin kanssa hoitaen paikallisten yrittäjien edunvalvontaa. Osallistumalla tapahtumiimme saat mm. uusia ystäviä ja monipuolista apua yrittäjyyteen. Meillä on hyvä meininki!
Alla linkit tapahtumiimme ja ilmoittautumislinkit niihin.
Tervetuloa mukaan osallistumaan ja jos et vielä ole jäsen niin liity nyt!

Paimion Kehitys Oy:n sivuilla on myös paljon asiaa liittyen yrittämiseen Paimiossa. Ota tämän yhdistyksemme kotisivun lisäksi se aktiiviseen seurantaasi.

Varsinais-Suomen Yrittäjien ja Suomen Yrittäjien tapahtumat

Koulutukset ja seminaarit

Omistajanvaihdosristeily


Uutisia

18.5.2022 Uutinen

Lieto ja Marttila Suomen yritysmyönteisimpiä kuntia

Varsinais-Suomen maakunta sai jälleen menestystä Yrittäjien Kuntabarometri -kyselyssä. Lieto voitti yrittäjämyönteisimmän kunnan tittelin neljättä kertaa peräkkäin omassa keskikokoisten kuntien sarjassaan. Myös Marttilan kunta kohosi…


Mitä me teemme

Mitä me teemme

Me pidämme yhtä ja yrittäjän puolta. Yrittäjyyteen mahtuu haasteita ja iloa, menetyksiä ja menestystä. Yrittäjäyhteisö tukee toinen toistaan. Järjestämme tapahtumia ja tutustumme yrittäjiin ympäri Suomen. Verkostostamme löydät avun, kun sitä tarvitset.

Keitä me olemme?

Keitä me olemme?

Paikallisyhdistyksemme hallituksessa tehdään päätökset siitä, millaista toimintaa Yrittäjillä on paikkakunnallamme. Ota meihin yhteyttä, jos haluat kuulla lisää toiminnasta tai työstä yrittäjien asian eteen. Yhteystietosivuiltamme voit hakea myös koko maanlaajuisen yrittäjäjärjestön yhteystietoja.

Tutustu jäsenetuihimme

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.