Pyhäjoen Yrittäjät

Tervetuloa Pyhäjoelle!

Olemme paikallisten yrittäjien aktiivinen yhteisö. Uskomme yrittäjyyteen ja luomme työtä ja tulevaisuutta. Tule mukaan toimintaamme, yhdessä olemme enemmän!

Millaisia yrityksiä Pyhäjoella tarvitaan?

Millaisia yrityksiä Pyhäjoella tarvitaan?

Hanhikivi 1 -työmaa vilkastaa Pyhäjoen jo valmiiksi eloisaa yritystoimintaa. Pyhäjoen Yrittäjien puheenjohtajan Toni Kippolan mukaan uusille yrittäjille löytyy hyviä mahdollisuuksia sekä loistavat tukiverkostot. Artikkeli on luettavissa verkossa https://www.fennonen.fi/artikkelisivu/millaisia-yrityksia-pyhajoella-tarvitaan

Olemme Pyhäjoen Yrittäjiä!

Olemme Pyhäjoen Yrittäjiä!

Paikallisyhdistyksemme hallituksessa tehdään päätökset siitä, millaista toimintaa Yrittäjillä on paikkakunnallamme. Ota meihin yhteyttä, jos haluat kuulla lisää toiminnasta tai työstä yrittäjien asian eteen. Yhteystietosivuiltamme voit hakea myös koko maanlaajuisen yrittäjäjärjestön yhteystietoja.

Mitä me teemme

Mitä me teemme

Me pidämme yhtä ja yrittäjän puolta. Yrittäjyyteen mahtuu haasteita ja iloa, menetyksiä ja menestystä. Yrittäjäyhteisö tukee toinen toistaan. Järjestämme tapahtumia ja tutustumme yrittäjiin ympäri Suomen. Verkostostamme löydät avun, kun sitä tarvitset.

Tutustu jäsenetuihimme

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Pyhäjoen vuoden Yrittäjä 2019 Yrjänän Rauta Oy

Pyhäjoen vuoden Yrittäjä 2019 Yrjänän Rauta Oy

Pyhäjoen vuoden yrittäjä on Yrjänän Raudan Jari Yrjänä. Yrjänän Rauta on palvellut asiakkaita Pyhäjoella jo yli 40 vuoden ajan. Rautakaupan Pyhäjoelle perustivat Kalajoelta kotoisin olevat Jarin vanhemmat Terttu ja Juhani Yrjänä vuonna 1973. Sukupolvenvaihdos yrityksessä tehtiin 2003, jonka jälkeen Jari on jatkanut yrityksen omistajana.

Pyhäjoen vuoden yrittäjä 2021 PR Rolls op Jani Westerlund

Pyhäjoen vuoden yrittäjä 2021 PR Rolls op Jani Westerlund

Pyhäjoen vuoden yrittäjänä palkittiin Jani Westerlund ja hänen luotsaama yritys PR Rolls oy. PR Rolls on levitettävien telojen asiantuntija ja tarjoaa asiakkailleen paikanpäällä tapahtuvan palvelun paperi- ja prosessiteollisuudessa. Pieni ja tehokas organisaatio pystyy vastaamaan asiakkaidensa tarpeisiin nopeasti ja joustavasti. PR Rolls huolehtii ulostulo-, pätkä- ja levitystelojen valmistuksesta, modernisoinnista, pinnoituksesta, huollosta ja valvonnasta. PR Rolls tarjoaa joustavia On site -korjauspinnoitus- ja erikoiskoneistusratkaisuja erilaisiin koneen toiminnan tehokkuuteen liittyviin ongelmiin ja vaurioihin.

Pyhäjoen vuoden Yrittäjä 2020 Parturi-kampaamo Tanja Saukko

Pyhäjoen vuoden Yrittäjä 2020 Parturi-kampaamo Tanja Saukko

Vuosittain järjestettävän seutukunnallisen Yrittäjäjuhlan sijaan pidettiin pieni muotoinen ja lämmin henkinen palkitsemistilaisuus 3.11.2020 Siikajoella Törmälän tilalla.
Palkittu yrittäjä Tanja Saukko on palvellut asiakkaitaan Pyhäjoella yli 20 vuoden ajan. Liike muutti uusiin toimitiloihin vuonna 2019.

Tule mukaan tapahtumiimme

Katso paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset tapahtumamme ja koulutuksemme tästä.

Lue tuoreimmat yrittäjäuutiset

Paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset uutisemme kertovat, mitä tapahtuu ja mitä yrittäjien tulee tietää juuri nyt.

Pyhäjoen Yrittäjät onnittelevat pitkä aikaista yrittäjää Päiviö Nikkiä syntymäpäivän johdosta

Pyhäjoen Yrittäjät onnittelevat pitkä aikaista yrittäjää Päiviö Nikkiä syntymäpäivän johdosta

Pyhäjoen Yrittäjät kokoontuivat kevät kokouksen merkeissä 17.6.2021 ja onnittelivat samalla pitkä aikaista yrittäjää Päiviö Nikkiä 70-vuotissyntymäpäivän johdosta.
Päiviöllä oli kerrottavan monta tarinaa yrittäjätaipaleeltaan, joka on alkanut jo nuorena miehenä. Yrittämisen ala on välillä vaihtunut ja perhe kasvanut suureksi siinä samalla. Vielä kerran oikein paljon onnea hänelle!