Rauman Yrittäjät

Tervetuloa!

Raumalaisen yrittäjyyden puolesta jo vuodesta 1936!

Tulevat tapahtumamme ja koulutuksemme

Yrittäjien SM-golf

Rauman Yrittäjägolf

Mitä me teemme

Mitä me teemme

Me pidämme yhtä ja yrittäjän puolta. Yrittäjyyteen mahtuu haasteita ja iloa, menetyksiä ja menestystä. Yrittäjäyhteisö tukee toinen toistaan. Järjestämme tapahtumia ja tutustumme yrittäjiin ympäri Suomen. Verkostostamme löydät avun, kun sitä tarvitset.

Paikalliset palvelut päivityksessä.

Keitä me olemme?

Keitä me olemme?

Hallituksessamme tehdään päätökset siitä, millaista toimintaa Rauman Yrittäjillä on. Ota meihin yhteyttä, jos haluat mukaan yrittäjien toimintaan, kuulla lisää toiminnasta, tai tekemästämme työstä yrittäjien asian eteen. Kuulemme mielellämme ideoita, ajatuksia ja keskustelun avauksia yrittäjän paremman arjen edistäjiksi.

Tutustu jäsenetuihimme

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu!

Uutiset

25.4.2022 Uutinen

Oikkem bali onnea Vaikuttajafoorumilla palkituille paikallisyhdistyksille!

Tyrnävän Yrittäjät, Nurmeksen ja Valtimon Yrittäjät, Loviisan Yrittäjät ja Seinäjoen Yrittäjät palkittiin Suomen Yrittäjien vuoden 2021 parhaina paikallisyhdistyksinä. Vuoden 2021 toimialajärjestö on Kirjakauppaliitto. Lisäksi…

Tule mukaan tapahtumiimme

Katso tapahtumamme ja koulutuksemme täältä!

Lue tuoreimmat yrittäjäuutiset

Paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset uutisemme kertovat, mitä tapahtuu ja mitä yrittäjien tulee tietää juuri nyt.

Kruununherkku
27.6.2022 Uutinen

Kesäkuun uutisia

Hyvät yrittäjäkollegat Vihdoinkin kesä, kesä, kesä… Keskikesän juhla juhannus on jälleen takanapäin. Juhannusta saatiin viettää todella kesäisen helteisessä säässä. Juhannuskokot eivät ihan joka niemessä…