Ruoveden Yrittäjät

Ruoveden Yrittäjät ry

Tervetuloa sivuillemme!

Olemme paikallisten yrittäjien aktiivinen yhdistys. Uskomme yrittäjyyteen ja luomme työtä ja tulevaisuutta. Tule mukaan toimintaamme, yhdessä olemme enemmän!

Pirkanmaan Yrittäjien tapahtumat

hyvinvointialueen hankintainfo
Mitä me teemme

Mitä me teemme

Me pidämme yhtä ja yrittäjän puolta. Yrittäjyyteen mahtuu haasteita ja menestystä. Yrittäjäyhteisö tukee toinen toistaan. Järjestämme tapahtumia ja tutustumme toisiimme. Verkostostamme löydät avun, kun sitä tarvitset.

Keitä me olemme?

Keitä me olemme?

Paikallisyhdistyksemme hallituksessa tehdään päätökset siitä, millaista toimintaa Yrittäjillä on paikkakunnallamme. Ota meihin yhteyttä, jos haluat kuulla lisää toiminnasta tai työstä yrittäjien asian eteen.

Pirkanmaan Yrittäjien uutisia

7.2.2023 Uutinen

Teiden kunnossapito vaikuttaa Suomen kilpailukykyyn – puunkuljetusyrittäjä Jarkko Tuominen toivoo lisää määrärahoja tieverkon ylläpitoon ja kehittämiseen

Pirkanmaalaisen Kuljetusliike Juhani Tuominen Oy:n yrittäjä Jarkko Tuominen näkee päivittäisessä työssään, millaisia vaikutuksia valtateiden kunnossapidon puutteilla on alan yrittäjän näkökulmasta. Pirkanmaan edunvalvontaryhmä on julkaissut…

Tutustu jäsenetuihimme

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin. Katso, mitä kaikkea Suomen Yrittäjien jäsenetuihin kuuluu.