Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Sastamalan Yrittäjät

Sastamalan Yrittäjät

Tervetuloa sivuillemme!

Yhdistyksemme on vuonna 1931 perustettu, komeasti yli 90-vuotias paikallisyhdistys Pirkanmaalla. Yhdistys vaihtoi nimensä muotoon Sastamalan Yrittäjät ry vuoden 2024 alusta lähtien, kun Vammalan ja Äetsän yrittäjäyhdistykset yhdistyivät.

Vammalan Yrittäjillä on pitkä historia yrittäjien edunvalvojana. Perinteikäs yhdistys on nähnyt monenlaisia muutoksia niin yrittäjäkentässä kuin yhteistyökumppanien puolellakin. Kun Vammalan kaupunki vuonna 1965 perustettiin, oli Vammalan yrittäjäyhdistys toiminut jo 34 vuotta. Kun Vammalassa vaihdettiin tienviitat Sastamala-kylteiksi vuonna 2009, jäi yhdistys kuitenkin yhä Vammala-nimiseksi.

Uusi nimi Sastamalan Yrittäjät ry kuvastaakin paremmin laajentunutta toimialuetta.

Uskomme yrittäjyyteen ja luomme työtä ja tulevaisuutta. Tule mukaan toimintaamme, yhdessä olemme enemmän!

Mitä me teemme

Sastamalan Yrittäjien tavoitteena on entistä vahvempina edistää yrittäjyyttä Sastamalassa yhdessä yhteistyökumppaneidemme ja alueen muiden yrittäjäyhdistysten kanssa.

Toimintamme on säilynyt maailman mullistusten keskellä vakaalla pohjalla sekä toiminnallisesti että taloudellisesti. Jäsenmäärämme on yli 300 jäsentä. Olemmekin paikallisten yrittäjien aktiivinen yhteisö, jossa haluamme tarjota hyvinvointia niin yrityksille kuin yrittäjille.

Toimimme yrittäjien, Sastamalan kaupungin ja Lounais-Pirkanmaan seutukunnan menestykseksi. Vaikutamme yrittäjäjärjestössä kaikilla tasoilla. Järjestämme koulutuksia ja tapahtumia myös yhteistyössä Sastamalan elinkeinopalveluiden kanssa.

Syyskuussa 2022 Sastamalan keskustassa on avattu ylläpitämämme etätyötila Tyrvään Vörkki, joka vastaa niin yrittäjien, etätyöntekijöiden kuin opiskelijoiden tarpeisiin etätoimistomahdollisuudesta.

Katso tapahtumamme ja koulutuksemme

Maksuton
Maksuton

Ota yhteyttä ja seuraa Facebookissa

Sastamalan Yrittäjien hallituksessa tehdään päätökset siitä, millaista toimintaa Yrittäjillä on omalla paikkakunnallamme. Ota meihin yhteyttä, jos haluat kuulla lisää toiminnasta tai työstä yrittäjien asian eteen.

Sastamalan Yrittäjien Facebook-sivulta löydät nostoja alueen ajankohtaisista yritysuutisista, tapahtumista ja tiedotteista.

Alla olevalla painikkeella voit hakea Suomen Yrittäjien yhteystietoja maanlaajuisesti.

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Tule mukaan tapahtumiimme

Katso paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset tapahtumamme ja koulutuksemme tästä.

Lue tuoreimmat yrittäjäuutiset

Paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset uutisemme kertovat, mitä tapahtuu ja mitä yrittäjien tulee tietää juuri nyt.