Vaasan Yrittäjät - Vasa Företagare rf

Pohjanmaan Yrityskummit

Yrityskummin kanssa voit pallotella yritystoimintaasi koskevia asioita luottamuksella ja saada ulkopuolisen näkemys asioihin. Yrityskummitoiminta on maksutonta.

Pohjanmaan Yrityskummien aluekoordinaattorina toimii hannele.yliaho@coutsi.fi, p. 040 734 2668. Jos haluat pallotella yritystoimintasi asioita kummin kanssa, ota yhteys Hanneleen tai täytä lomake osoitteessa ‘yrityskummit.fi’.

Toimintamme on osa Suomen Yrityskummit ryn toimintaa. Pohjanmaan Yrityskummien toimintaa rahoittavat VASEK, Vaasan kaupunki ja Pohjanmaan liitto.

Yrityskummit ovat kokeneista yrittäjistä, yritysjohtajista ja liike-elämän asiantuntijoista koostuva valtakunnallinen henkilöverkosto. Yrityskummit tarjoavat osaamistaan ja kokemustaan maksuttomasti Suomessa toimivien yrittäjävetoisten mikro- ja pienyritysten liiketoiminnallisten haasteiden ratkaisemiseksi.

Yrityskummin avulla kykenin kartoittamaan omat ajatukseni ja tilanteeni paremmin, ja katsomaan tilannetta uusista kulmista.

Kokeneen yritysjohtajan sparrausta maksutta – yrityskummi myös sinulle?

Tuleeko sinulla yritystoiminnan pyörittämisen arjessa ikinä sellaisia hetkiä, että mietit miten edetä: on vaikkapa kaksi vaihtoehtoa – lähteä oikealle tai vasemmalle?

Yrityskummi on mentori ja yrittäjän pallottelukaveri

Janne Mäellä oli jo ennestään muuta yritystoimintaa, kun hän keväällä 2019 alkoi suunnitella kahvipaahtimon perustamista.

Yrityskummit vierailivat kaupunginjohtaja Tomas Häyryn ja talous- ja strategiajohtaja Miia Äkkisen vieraana Hallintotalolla marraskuussa 2021.

Oman yrittäjäkokemuksensa kautta kummi tuki ajatustani siitä, että yritys voisi olla kannattava niillä suunnitelmilla, joita minulla yritystoimintaa kohtaan oli.

Lue lisää osoitteessa yrityskummit.fi.